Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szűkületem van es...

Fityma szűkületem van es nemsoká műteni fognak. Akinek esetleg volt mar ilyen műtétje tudna mesélni mi Hogyan zajlik altatnak e stb?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kapott pontokért írtam,és írogatok ide.

Nagyon nem érdekel a lepontozás,de ami igaz,az igaz.

Azon a lepontozás sem tud változtatni.

Érdekes a 9 es hasonlót írt. Talán azért mert ő nem kitalálta azt,amit leírt.

2022. ápr. 3. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

Ha csak felrántás lesz, akkor simán felrántja a doki. Ez fájni nem fog, csak kellemetlen érzés lesz. Utána 4-5 napig érzékeny lesz, meg kenni kell kenőccsel. El sohasem fogod felejteni. Nem a fájdalom miatt, hanem a szőrnyűen kínos, kellemetlen helyzet miatt.

Ha körülmetélés lesz, akkor azt érzéstelenítik, valószínüleg az injekció lesz kellemetlen. A gyógyulás viszont nehézkes lesz, mert hát egy nagy sebed lesz. De 2 hét és az is begyógyul.

2022. ápr. 3. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#4 Vagyok. Nem kamuztam. TB műtét volt. Levetkőztettek gatyára még a kórteremben, majd letakart egy lepedővel és mobil ágyon letoltak a műtéti előkészítőbe. Ott a műtőssegéd elvette a maradék ruhámat és a szemüvegemet, majd egy másik ágyon letakarva vártam, hogy betoljanak a műtőbe. Ott kellett magamtól átkászálódnom a tényleges műtőasztalra immáron teljesen meztelenül. A jobb kezemet tényleg becsavarták a lepedőbe, majd félig magam alá rakták. Ebben semmi hazugság volt. Én magam is egészségügyis vagyok és mivel körülmetélésre írtak ki, erre lélekben próbáltam felkészülni, hogy a legnemesebb részem terìtéken lesz. Rém kínos volt, hogy ennyi ember nézegette és mustrálta, mivel az oktatókórházban orvostanhallgatóknak is megmutogatták a vizsgálati és műtéti lépéseket. Még enyhén erekcióm is lett, mert annyit húzgálta, illetve vattapamaccsal törölgette. A rövid fékem is magáért beszélt. Ez nekik egy rutinműtét, így előttem sokkal komolyabb beavatkozásokat végeztek. Senkit nem akartam megijeszteni. Lehet egy magánorvosnál van lágy fuvolaszó és illatgyertya és körbeudvarol, de ott te fizetsz a szolgáltatásért. Egy ingyenes ellátásnál nem nagyon lehet ficánkolni a rendszerben. Tényleg megalázó volt, de nekik csak darab-darab vagy. Naponta látnak jópár embert meztelenül.
2022. ápr. 4. 00:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

12 xdd ne szorakozzal már hogy csak kellemetlen lesz nő vagy vagy mi van ?

olvasd el gyakrit több ezer ember irta mekkora fájdalom életebe nem érzet olyat , hogy elajult fájdalomtol, hogy örökre nyomot hagyott benne

ha te átélted es kellemetlen volt 2börréteg széttépes akkor te fakir vagy vagy fogadlmad sincs miről beszelsz

2022. ápr. 4. 13:19
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

14-es!

Márpedig van róla fogalmam! Kisgyerekként 2-szer is átestem rajta!

A gyakoris válaszok kb. 80%-a túlzás. Az, hogy több ezer ember mit ír az semmit sem jelent! Az pedig, hogy elájulnak tőle, egy óriási kamu!

Ha levágnák az ujjad érzéstelenítés nélkül, na attól el lehetne ájulni!

Nyilván ez függ attól is, hogy milyen mértékű a letapadás. Azt is aláírom, hogy marhára kellemetlen és nem egy orgazmus élmény, de egyáltalán nem arról van szó, amit leírtál!

2022. ápr. 4. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:
de igen első vagy aki még kb elvezte is de szeritem kamu
2022. ápr. 5. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:
69%

Hú ma ez egy ilyen nap....

Nem azt írtam hogy élveztem a dolgot!

Olyan beavatkozást, amitől el lehet ájulni, nem is csinálnak érzéstelenítés vagy altatás nélkül!

2022. ápr. 5. 20:38
 18/18 Cubina ***** válasza:
100%

A kezet azért csavarják be és teszik félig az ember alá azon az oldalon, ahol az orvos áll, nehogy egy ösztönös mozdulattal leüsse a beteg érzéstelenítve, vagy altatva. Az infúziót a másik kézbe adják, az ujjcsipeszt is a szabad ujjra teszik és a vérnyomást is azon mérik, de az a kéz is le van szíjazva és kicsit messzebb van helyezve a testtől. Csak mert nem lenne túl előnyös, ha a páciens elkezdene hirtelen kapálózni az infúzióval meg mindennel a karjában.

Nem vagyok férfi, fitymám sincs, viszont sajnos rengeteg műtétem volt, és mindig ez volt az eljárás. Altatás vagy érzéstelenítés előtt végzik, így az ember emlékszik rá, illetve ez az utolsó emlék elalvás előtt.

Gondolom az sem mindegy, hogy milyen műtétet végeznek, és altatnak/szedálnak-e ehhez a lekötéshez. Nálam mindig volt.

2022. ápr. 30. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!