Fityma szűkületem van es nemsoká műteni fognak. Akinek esetleg volt mar ilyen műtétje tudna mesélni mi Hogyan zajlik altatnak e stb?
Nem a kapott pontokért írtam,és írogatok ide.
Nagyon nem érdekel a lepontozás,de ami igaz,az igaz.
Azon a lepontozás sem tud változtatni.
Érdekes a 9 es hasonlót írt. Talán azért mert ő nem kitalálta azt,amit leírt.
Ha csak felrántás lesz, akkor simán felrántja a doki. Ez fájni nem fog, csak kellemetlen érzés lesz. Utána 4-5 napig érzékeny lesz, meg kenni kell kenőccsel. El sohasem fogod felejteni. Nem a fájdalom miatt, hanem a szőrnyűen kínos, kellemetlen helyzet miatt.
Ha körülmetélés lesz, akkor azt érzéstelenítik, valószínüleg az injekció lesz kellemetlen. A gyógyulás viszont nehézkes lesz, mert hát egy nagy sebed lesz. De 2 hét és az is begyógyul.
12 xdd ne szorakozzal már hogy csak kellemetlen lesz nő vagy vagy mi van ?
olvasd el gyakrit több ezer ember irta mekkora fájdalom életebe nem érzet olyat , hogy elajult fájdalomtol, hogy örökre nyomot hagyott benne
ha te átélted es kellemetlen volt 2börréteg széttépes akkor te fakir vagy vagy fogadlmad sincs miről beszelsz
14-es!
Márpedig van róla fogalmam! Kisgyerekként 2-szer is átestem rajta!
A gyakoris válaszok kb. 80%-a túlzás. Az, hogy több ezer ember mit ír az semmit sem jelent! Az pedig, hogy elájulnak tőle, egy óriási kamu!
Ha levágnák az ujjad érzéstelenítés nélkül, na attól el lehetne ájulni!
Nyilván ez függ attól is, hogy milyen mértékű a letapadás. Azt is aláírom, hogy marhára kellemetlen és nem egy orgazmus élmény, de egyáltalán nem arról van szó, amit leírtál!
Hú ma ez egy ilyen nap....
Nem azt írtam hogy élveztem a dolgot!
Olyan beavatkozást, amitől el lehet ájulni, nem is csinálnak érzéstelenítés vagy altatás nélkül!
A kezet azért csavarják be és teszik félig az ember alá azon az oldalon, ahol az orvos áll, nehogy egy ösztönös mozdulattal leüsse a beteg érzéstelenítve, vagy altatva. Az infúziót a másik kézbe adják, az ujjcsipeszt is a szabad ujjra teszik és a vérnyomást is azon mérik, de az a kéz is le van szíjazva és kicsit messzebb van helyezve a testtől. Csak mert nem lenne túl előnyös, ha a páciens elkezdene hirtelen kapálózni az infúzióval meg mindennel a karjában.
Nem vagyok férfi, fitymám sincs, viszont sajnos rengeteg műtétem volt, és mindig ez volt az eljárás. Altatás vagy érzéstelenítés előtt végzik, így az ember emlékszik rá, illetve ez az utolsó emlék elalvás előtt.
Gondolom az sem mindegy, hogy milyen műtétet végeznek, és altatnak/szedálnak-e ehhez a lekötéshez. Nálam mindig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!