Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szűkületem lehet?

Fityma szűkületem lehet?

Figyelt kérdés

Segítség, nagyon félek.

Ha magamnak csinálom a maszturbálást akkor nem fáj, de nem tudom teljesen lehúzni a bőrt, úgymond feszül. A lila részhez is ha hozzá érek fàj picit. Ha meg más csinálja egyenesen éget. Ez fityma szűkület lehet?

2023. okt. 6. 20:36
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Elmentem pont tegnap műtétre

Elég kellemetlen, holnap szedik le a kötést

2023. nov. 7. 21:59
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Szebb és jobb lesz a farkad, mint eddig volt :))

Nem mellesleg, a hokizás is sokkal élvezetesebb lesz, ha már teljesen begyógyult a seb ;)

Addig ne nagyon erőltesd a hokizást, mert ha nem gyógyul be a seb rendesen, akkor tovább fog tartani a gyógyulása is ;)

2023. nov. 8. 08:52
 23/51 zeldor ***** válasza:
100%
Sajnálatos amikor ez történik (nem a metélés). Sokszor a szülők nem figyelnek. De ha már így alakult akkor most jobb lesz, és mint előttem írták vigyázz vele, légy türelmes, de tetszeni fog ám majd
2023. nov. 8. 09:12
 24/51 A kérdező kommentje:
Tényleg jobb lesz mit előtte? :D
2023. nov. 8. 18:42
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Majd meg látod. Körül metéltek, vagy csak plasztikázták ?
2023. nov. 8. 19:12
 26/51 A kérdező kommentje:
Csak plasztikázták
2023. nov. 8. 19:17
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Igen sokkal.

És nem utolsó sorban a nőkkel is tudsz majd bánni.

2023. nov. 8. 19:20
 28/51 zeldor ***** válasza:
100%
Jobb igen. Könnyen lehet hogy majd ahogy beáll a makkod érzékenysége úgy nagyon bejön majd amikor például szop valaki és a szájával még csak közelít a védtelen csupasz duzzadó makkodhoz de már ettől majdnem elsülsz, pláne ha eddig nem tudtad hátrahúzni soha. Vagy ugyan ez csak a kezével taperássza stb. Így vagy úgy szerintem tetszeni fog
2023. nov. 8. 19:23
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

28.

Ne is mond.

Én már attól majdnem elsülök, ha a párom rànéz, és szexisen megnyalogatja a szájaszélét, mert tudom hogy mire készül.😄🤭

Kétválra fekteti a katonát.

2023. nov. 8. 20:00
 30/51 A kérdező kommentje:

Srácok, tudtok segíteni?

Ma vettem le a kötést és most Betadine-nal kell csepegtetni napi 1x. A kérdés az hogy hol? Mármint elég a varratnàl vagy a makk részt is kéne? És kenegetni vagy csepegtetni kell? Hogy nem lesz olyan a gatyàm?

2023. nov. 12. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!