Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Hogyan mondjam el a barátomnak hogy fitymaszűkülete van ha esetleg ő még nem jött rá?

Figyelt kérdés
még nem szexeltünk de már egymáshoz értünk párszor es akkor vettem észre hogy nem tudom hátrahúzni a fitymáját, ha merev es ebbol gondolom hogy fitymaszűkülete van. félek hogy esetleg ha mar oda jutunk hogy szexszelni fogunk akkor akadályozni fog minket benne.

2023. aug. 10. 19:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
A meteles csak a vegso megoldas. Lehet tagitani, lehet bemetszest csinalni stb. Szoval nagyon maradi a metelessel kezdeni. Nem is ertem miert csinaljak egyesek. Nekem is volt szukuletem es megoldodott.
2023. aug. 12. 08:28
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos csak a metélés segít.Már késő ilyen korban.Ezt 2-3 éveskorban illik orvossal konzultálva kezelni.Lehet akkor még sikerült volna.

Köszönd meg anyádéknak!

2023. aug. 14. 21:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos csak a metélés segít.Már késő ilyen korban."

Marhaság. Aki ilyet látatlanban kijelent, tényleg valami gondja lehet fejben. Hiszen nem is tudja a szűkület mértékét, meg amúgy is a kérdés valószínűleg kitaláció.

Nekem kamaszkoromban egyszerűen kitágult a napi rendszeres ürítéstől, hogy így mondjam. Üríteni pedig muszáj volt naponta már akkor is. Később ugye bejött a képbe a női besegítés is, de amikor nem volt nő, akkor is mindennap ki kellett nyomni.

Ez szükséges a jó egészséghez. Aki nem használja a szerszámát, magára vessen...

2023. aug. 15. 04:19
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Rágd le neki
2023. aug. 19. 21:15
 15/17 gabcsi ***** válasza:
Szia, nálunk is ez volt, de csak mereven volt szűk a páromnak. Azóta beszéltetek róla, vagy voltatok dokinál?
2023. aug. 23. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha lankadtan tudja mosni akkor semmi baj. Van akinek mereven fent marad vagy így jó neki.
2023. aug. 23. 19:15
 17/17 anonim ***** válasza:
28%
Nekem is ilyen a fszom, ha meredt, nem lehet teljesen csupaszra húzni, de szexbe soha életbe nem zavart, max a csajnak kellett szólnom, hogy ne húzza le tövig csak 3/4 ig ha kézimunkázott. ne aggódj biztos tud róla, h feszesebb mint másoknak, te is észrevetted mert egy kis rbanc vagy
2023. aug. 23. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!