A barátomnak fitymaszűkülete van, péntek óta fáj neki. Mit tanacsolhatnék neki?
Nehezebben húzódik hátra a fitymája, visszahúzni is nehézkes, nem mindig, de ilyenkor egy kicsit fájni szokott neki.
Szex közben nem szokta hátra húzni a bőrt róla, csak néha.
Pénteken, mikor együtt voltunk az első alkalommal, hogy lehúzta róla a bőrt nem fájt neki, viszont másodjára már igen és nagyon fájt neki, de nem gondoltam volna, hogy ennyire.
Még mindig fáj szegénykémnek :( mondtam neki, hogy holnap menjen el a háziorvosához, hogy felírjon valami kenőcsöt, ha szükséges akkor meg ad beutalót szakemberhez.
Mit tehetünk, hogy addig is ne fájjon neki? :(
4 es valóban nem vagyok,de ez nem azt jelenti hogy hülye is lennék . Te viszont beválasztottál egy jó dokit,aki pikk-pakkra
le is rendezett,Természetesen neki ez volt az egyszerűbb megoldás .
Igen, én is úgy gondoltam, hogy ez még egy enyhe dolog, mert ugye nem fáj neki mindig az ilyen alkalmakkal.
Nem szeretném, hogy belevágjanak, ő se szeretné, ezért remélem, van egyszerűbb megoldás és lehet elég a háziorvos.
Nagyon sajnálom őt, majd mondom neki, hogy minél előbb menjen doktorhoz.
"ezért remélem, van egyszerűbb megoldás és lehet elég a háziorvos."
A házi orvos annyit tud csinálni, hogy tovább küld az urológushoz. Feleslegesen lefutott kör gyakorlatilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!