Mért akarják néhányan a metélést annyira terjeszteni? Mi bajuk van nekik? És ha valakinek fitymaszűkülete van akkor mért nem mondják el az össze lehetőséget? Lennt
Mért szépítenek a metélés gyógyulási idején,a vele járó kellemetlenségekről,a valóságról?
Mi ez a mánia egyáltalán?
Az a véleményem, hogy akinek fitymaszűkülete van, és kezeltetni akarja, az
- egyrészt felteszi ide kérdésként, majd
- utánaolvas a dolgoknak, lehetőségeknek.
Itt a gyakorin elmondják/elmondjuk a helyzetet, a többi már a betegen múlik. Bocsánat a kifejezésért, de ha vki annyira nem képes, hogy utánaolvasson a bajának, és a megoldási lehetőségekről, az meg is érdemli - Tisztelet a Kivételnek.
Jó kérdést tettél fel,engem úgy is mindig lehurrognak a válaszaim miatt .Ezért szoktam a privátot választani.
A hátamon is fel áll a szőr,mikor a rövid válasz igy szól:
" IRÁNY AZ ORVOS,NYISSZ "
tudod jogos és válasz legtöbben ugyan azok személyek teszik
nők egy férfi rovatban amihez smi közzük
nem fogjak fel h metélés végső megoldás mivel csonkitás
A körülmetélés csak a te értelmezésedben csonkítás. Valójában egy évezredek óta végzett kisműtét, a világon leggyakrabban végzett orvosi beavatkozás. (a szülést leszámítva)
Mivel bebizonyosodott, hogy számtalan előnye van nemcsak a férfik szémára, hanem a női vonatkozásban is, ezért nagyon sokan megcsináltatják akiknek nincs fitymaszűkületük azok is.
A gyógyulási idő 4-6 hét, én soha nem mondtam mást erről. Ennek ellenére érdemes megcsináltatni.
Szerintem meg ha nincs valakinek semmi baja akkor nem kell onnan nyisszálgatni és nincs is olyan nagy egészségügyi előnye,a betegséget az is elkapja csak kisebb százalékba,de nem óv meg tőle.
Ha meg baja van akkor is van sok más mód is.Világ csak kis százaléka metélt és nem a legkulturáltabb helyekről jött ez a szokás.
Gondoltam,tevékenykedik majd máshol.
De sokaknak az orvos nem mond el ám semmit ha fitymaszűkülete van hogy mik vannak még,sőt rábeszéli a metélésre,meg azt is mondja hogy csúnya lesz,ha mást csinál.Egy kamasz meg még gyerek és simán férevezetik akár, és még más műtétnél sem mondják el hogyan is kezelje a sebet.Bárkit akit műtöttek mindegy mivel mindig ilyen oldalakon keres sebkezelési útmutatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!