Azt hiszem páromnak fitymaszűkülete van. (? )
Engem nem zavar, csak simán más. Még nem mertem szóbahozni ezt vele, nem akarom megbántani, nem tudom hogy érintené a téma. Azt sem tudom hogy milyen szűkület - ha az egyáltalán - mert ugye én csak merev állapotában láttam. Szóval lehet hogy amikor nem az, nincs vele gond. De mindig stresszelek, ha együtt vagyunk, jó e neki, nem e fáj neki... főleg ha orálisan elégítem ki, vagy kézzel.
Gondolom ha kellemetlen lenne neki, nem csinálnánk. De mégis félek, nehogy jobban megpróbáljam neki lehúzni, mint kellene, és fájjon neki. Mit lehet tenni? Vagy ha neki jó így, akkor én se foglalkozzam vele? Én 22, ő 26 éves.
Hali!
˙
Látod amit én látok kedves kérdező? TITOK került ŐSZINTESÉG és BIZALOM HELYETT a gépezetbe, és te emiatt őrlődsz! Azt hiszed hogy,... azt gondolod, hogy... így kezdődik minden elcseszett dolog! :-o
Miért nem KÉRDEZED meg? :-o
Ha ő van annyira önző, hogy képtelen megemészteni azt, hogy te tudod, amit ő esetleg már régebben (vagy csak nem akarja, nem meri tudomásul venni), és elzárkózna emiatt előtted, ill. ha te titkolózol előtte a SAJÁT félelmeid miatt, amelyet te a saját elgondolásaidból, a saját felfogásod alapján képzelsz be magadnak, de alapja vagy valamennyi van, vagy semennyi sincs, ott már problémák vannak a szerelemmel is, hisz borul a másikba vetett bizalom.
Meddig akarod még te is mérgezni magad a SAJÁT félelmeiddel?
˙
>>>>>
"Ez nem csak neki rossz, hanem neked is járhat veszélyekkel. Miért is? Mert nem tudja rendszeresen tisztítani és ezért könnyebben összeszedhetsz tőle valamit!!"
_ Ebben az #5-ös hszólónak teljesen igaza van! Azonban, ha lankadt állapotban sem tudja hátra húzni, azt neked is észre kellene venned, és akkor finoman hátrébb kellene mozgatni az ő fitymáját. Nem biztos, hogyha petyhüdten SEM tudná hátrahúzni a fitymáját, hogy annyira büdös lenne, mert ha régóta nem képes erre, a felgyülemlett fitymatúró (SZMEGMA), vsz. a makkalatti árokba szorult be, az pedig már egy zárt hely. Onnan sem a szmegma, sem a szagok nem jönnek föl, főleg, ha már régóta ott van. Ellenben ha nem jönne tovább egy bizonyo s szintnél petyhüdten sem, az sem zár6ó ki, hogy még le van neki tapadva! Éppen ezért nem igaz a #6-os hszóló azon állítása, miszerint,... "ha dugni tud vele akkor no problem :)" Csak akkor nem okoz6 ez problémát neki, ha semennyire sem mozdulna meg a fitymája a makkról, és az óvszer rajta van, az uis síkosítja a pénisz mozgását, így a fityma nem TUD a vagina rásimulása ellenére SEM mozogni. (Ilyenről is van sajna tudomásom az egyik ilyen srác fitymáját magam szedtem hátra, és takarítottam ki, aki hozzám fordult segítségért még anno, annak az akkori 20 éves kora ellenére abszolút letapadása és parafimotikus fitymaszűkülete volt, pedig már szexelt vele néhányszor.)
<<<<<
Hogy mit le7 tenni?
1.) Beszélned KELL vele, őszintén, bizalommal... MIELŐBB!
2.) Ha valóban van problémája, akkor szembe kell vele néznie, és értetek el kell kezdeni megoldást találni rá! Ha valóban van fitymaszűkület tisztázni kell, hogy az mennyire okoz neki problémát!? Játszadozz vele! Húzogasd, akkor is ha petyhüdt, akkor is, ha merev! Próbálgasd, ha annyira kíváncsi vagy! Ha egy pontnál már nem engedi, vagy elkezd neki egy picit fájni, és ő ezt visszajelzi, akkor hagyd abba, ne menj tovább annál a szintnél, ellenben akkor lesztek csak igazán témánál, tehát annál jobb alkalom NINCS, hogy megbeszél7sétek ezeket a dolgokat! :-o
Ezt követően a megoldási alternatívákról az alábbi topikban olvas6tok (ő is,...), amelyhez még anno hozzászóltam:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
˙
Ha bármiben tudok segíteni nektek, >>priviben mindenki számára elér7ő vagyok, akit komolyan és valóban zavar a problémája! Neked pedig BÁTORSÁG! ;-D
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!