Szex közben lelankad a páromnak. Mi lehet a baj?
Több verzió lehetséges:
-szív vagy érrendszeri betegség
-magas vérnyomás
-lelki okok, nem kíván és csak azért kezdeményez, hogy ne veszekedj vele (voltam én is így...)
Vagy csak egyszerűen munkának érzi, kötelességnek, mert mindig megköveteled.
ilyenért sose veszekednék vele..:/
ezt ő is tudja ...mikor elsőnek elő foordult akkor se szóltam egy rossz szót és megértettem és hozábbujtam .. szal ezt bíztos nem gondolja
Ha a lelki okokat ki tudjátok zárni, akkor érdemes lenne orvoshoz mennie, mert kezdetben minden betegség gyógyítható. Ne hanyagolja el.
Egyébként tapasztalatból mondtam az előzőeket. Lehet, hogy te kedves vagy meg megértő meg minden, de elvárod a teljesítést és tudat alatt nem tud megbirkózni ezzel. Például egy kapcsolat elején a nő kezdeményez minden nap akár többször is és a férfi akár évek múlva kötelezőnek érzi a dolgot, mert régen kellett a napi 2 és mi lesz, ha nem lesz meg. Ha kívánja, ha nem, (a férfi) meg kell tenni...
Nem lehet hogy ideges? Volt már előtted más lányokkal?
Az én barátom is volt hasonló helyzetben, de sok türelemmel és kedvességgel előbb utóbb sikerült.
nem volt egy 3 éves kapcsolata meg egy másfél... ami ilyen komolyabb
ám meg ő 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!