Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A barátomnak fitymaszűkülete...

A barátomnak fitymaszűkülete van vagy valami olyasmi.. ?

Figyelt kérdés
Nem szeretné,hogy megműtsék de megy majd orvoshoz az lenne a kérdésem,hogy műtét nélkül ez orvosolható?Ha igen akkor mennyi idő a felépülés?

2021. jan. 18. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Mennyire vészes? Tornásztatni lehet az segít
2021. jan. 18. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem érdemes félni a műtéttől, rutin beavatkozás, negyed óra alatt megvan az egész, és egy életre jobb lesz utána.
2021. jan. 18. 23:03
 3/9 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! A fitymaszûkûletet, csak mûtéttel lehet megoldani!
2021. jan. 18. 23:49
 4/9 anonim ***** válasza:
3-as. Ez igy nem igaz. Bizonyos esetekben tény hogy a műtét elkerülhetetlen, de bizonyitott hogy nyújtással is meg lehet rőle szabadulni. Persze minden eset más, és sok mindentöl függ hogy beválik e vagy sem valakinél, de én tapasztalatból tudom, hogy meg lehet szabadulni tőle műtét nélkül is!
2021. jan. 20. 18:46
 5/9 Angel3000 ***** válasza:
Szia 4-es! Akkor nem volt igazi fitymaszûkûleted, csak letapadt fitymaféked!
2021. jan. 21. 09:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5ös. Hát pedig az volt. Lankadt állapotban sem tudtam hátrahuzni. Maximum a kisujjam hegye fért bele a nyílásba. Letapadva pedig nem volt, szimplán szűk volt a nyilás. Tény hogy sokáig tartott, föleg mert volt hogy a türelmetlenség miadt berepedt, ami az én hibám, de sikerült megszabadulnom tőle. Ez évekkel ezelött volt. Most bérmilyen akadály nélkül hátramegy merev állapotban is.

De nem akarok senkit rábeszélni semmire, mindenki magának dönti el hogy mit szeretne, én csak azt mondom hogy lehetséges.

2021. jan. 21. 10:11
 7/9 Spirit12 válasza:
6-os, azt esetleg megkérdezhetem, hogy milyen módszer vált be? Nekem is szűkületem van, de nagyon félek a műtéttől.
2021. jan. 21. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os, engem is érdekelne.
2021. jan. 24. 00:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, ovatos feszitéssel, elöször lankadtan, majd idővel már mereven kilehet tágítani. A bőr nyulik alkalmazkodik. Jelentősebb hizásnál 10 centit is nyulik a bőr, szóval ésszel türelemmel odafigyeléssel meglehet oldani.
2021. febr. 3. 02:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!