Fiúknál hány éves korig szoktak ránézni a fürdésre?
Figyelt kérdés
Van akit zavart a fürdés ellenőrzés?2023. aug. 1. 14:32
1/18 anonim válasza:
Nem elég ideig, sajnos sok felnőtt férfi nem fürdik :D
2/18 anonim válasza:
Azért 12-13 évesen már le tud egyedül fürdeni egy gyerek. A kuki ellenőrzés viszont elengedhetetlen 14-15 éves korig. Mert nagy baj lehet belőle ha letapad.
3/18 anonim válasza:
6 évesen fürdöttem egyedül, de akkor még figyeltek hébe hóba, később már csak a türcsit nézték hogy nem koszos-e valahol. Szóval a sulikezdésig figyeltek. 🙂
4/18 anonim válasza:
A kukit szülő előtt kellett mosni 12 éves korig, de egyedül fürödtem már hét évesen.
Nemiszervet ellenőriztek 16 eves korig.
(16 vagyok és azt mondtak hogy már nem lesz több ha 17 leszek.
Heti 1x. )
5/18 anonim válasza:
Serdülőkorig vagy legalább addig, amíg megtanul valaki helyesen tisztálkodni. De ahogy az előző hozzászólásból láthatod, ez is mindenhol más. Gondolom, aki közvetlenebb viszonyban van a szüleivel, azokat kevésbé zavarja.
6/18 anonim válasza:
Bizonára akkor az is rendben van itt egyeseknél ha a kislány puncikáját 17 éves korig ellenörzik ugye..
7/18 anonim válasza:
Én péniszemet 16 éves koromig nézték, az öcsémét 17. szülinapjáig
8/18 anonim válasza:
11-12 éves koromtól már egyedül fürödtem. Nem tudom ki az aki 14-15 éves fiú farkát nézegeti, de jó ha tudjátok, hogy abban a korban már rég játszanak a szerszámmal, szóval tisztában vannak vele ha le van tapadva vagy szűkületes max nem szólnak róla.
9/18 anonim válasza:
16-17 évesen már ki szokott alakulni az emberek többségében egyfajta gátlás, ami a tinikorral jár. Szóval személy szerint 17 éveseknek nézni a fürdését és ellenőrizni eléggé furának tartom. Persze családja és nevelése válogatja.
10/18 anonim válasza:
16-17 évesen már nem ritkán szexelnek is a fiatalok, addigra már rég el kellene engedni a szülőnek ez a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!