Hogyan tudnám rávenni a fürdésre?
Csak egyenes beszéddel.
Figyelj drágám, tudod hogy nagyon szeretlek, de kezdesz elmenni az igénytelenség olyan irányába, ami nekem már egyáltalán nem vonzó, nem fér bele. Légyszíves változtass ezen!
Sok férfi olyan, h nem szeret fürödni minden nap, de azért a heti egy egy kicsit durva. Nem lehetnek lelki okai annak, ami miatt így elhanyagolja magát? Lehet, h előtted nem mutat ki bizonyos dolgokat, de attól még ezek lehetnek demotiválóak a számára.
Amikor nekem stresszes a munka, akkor én is úgy érzem, h az a 10 perc a zuhany alatt is egy évet vesz el az életemből.
Próbálj meg vele beszélgetni, nem azt, h "miért nem fürdesz", hanem, h mi történik vele, de ne nyaggasd egy darabig, ha nem mondja.
hát szexel tudom mostanság rávenni,mert nekem sics gusztusom hozzá,ha lefürdik,akkor mehet a menet.
de mivel dezodort használ,nem érezni hogy büdös,csak maga a tudat áááááá
minden nap új zokni,alsó,póló stb,a külvilág nem érzékeli,de nekem az is untig elég hogy tudom.
próbáltam azt is mondani hogy elhagyom,de tudja hogy annál jobban szeretem,mint egy ilyen kis "semmiségért" eldobjak 5 évet...
ja igen,azt is megmondtam egyenesen a szemébe(nem kíméltem)hogy mekkora egy igénytelen lett,tisztára mint az apja,akkor mutatott egy kis megbánást,de másnapra el lett felejtve.
közös zuhit próbáltam,de picike zuhanykabin van,és nem férünk el :)
de most kitaláltam,hogy mivel kertes házban lakunk,és amúgy is van 35fok,egy vödörbe rakok ki vizet,ami megmelegszik,na azzal elbohóckodik.ez most így ok,de mi lesz télen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!