Csak én vagyok ilyen igénytelen, hogy nincs szükségem minden napos fürdésre? 16/L
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem érzem magam piszkosnak és simán megy az, hogy kétnaponta fürdök. Van valaki még így?2017. jún. 23. 09:06
2/9 anonim válasza:
Ilyen melegbe én még sokszor 2szer egy nap elmegyek. Ha ennyire nem bírod a vizet akkor is egy 5 perces zuhanyba nem fogsz bele halni, nem kell fél órákat ázni.
3/9 anonim válasza:
Télen én sem fürdök minden nap, de ilyen melegben este érzem, hogy ragad mindenem
4/9 anonim válasza:
Én nem tudok úgy elaludni hogy nem fürödtem..
5/9 anonim válasza:
Minden nap! Ilyen melegbe meg főleg.
6/9 anonim válasza:
Én nem bírnám ki, hogy ne mossam meg minden nap a nemi szervemet, a seggemet meg az arcomat, a hónaljamat. Főleg ilyen melegben.
7/9 anonim válasza:
Lehet, úgy érzed, hogy ha nem vagy izzadékony, akkor nem kell annyit fürdened, de nem csak a saját testváladékaid miatt kell mosakodni minden nap, hanem a rád ragadó kosz miatt is. Lehet azt sem érzed soknak, de attól még rajtad van, és le kell mosni.
Én sem bírnám ki fürdés vagy zuhanyzás nélkül, de amúgy is imádom, télen a forró fűrdőt, nyáron meg a langyosat. Sőt, nyáron még nap közben is le szoktam magam csapatni, hűtés végett.
8/9 anonim válasza:
Hát én ebben a melegben napi kétszer fürdök.
2 naponta iszonyú igénytelen.
9/9 anonim válasza:
Kell a feněnek ennyit fůrdeni. Nem vagy igenytelen az en velemenyem szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!