Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egész napos vérnyomásmérő?

Egész napos vérnyomásmérő?

Figyelt kérdés

Ma reggel tették fel, ugye holnao veszik le

Már 4 éve hogy felteszik egy nap, mert fehér köppeny szindrómám vagymiarákom van

Oké feltették

Párat megnéztem, és ilyen 128-146ig mér, olyan 130 az átlag, ez nagyon rossz?

Csak mert alapból nem ilyen a vérnyomásom vagy nemtudom, de most ugye emiatt feszült is vagyok, érzem, hogy "izgulok"

Nagyon félek, hogy befektetnek a kórházba, barmit csak azt ne

Emiatt tehetik?

Az előbb mért, 123 lett

Vagy mit csinálnak?

14/l

2017. ápr. 25. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
A 130-as átlag is jó, de ha nem stresszelnél, akkor mégjobb lenne.
2017. ápr. 25. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak azt nem írtad, hogy "alapból" szerinted milyen a vérnyomásod és akkor ez a jelenlegi magasabb vagy alacsonyabb annál. Rajtam is volt ilyen, de amikor elkezdett pumpálni, akkor mindig megijedtem és gondolom, hogy akkor magasabb értéket is mért. Mindenesetre nekem nem értékelték ki és nem is láttam az eredményeket. A fehér köpeny szindroma nálam is van, de annak hatása az orvossal töltött egy 5-10 perces közömbös és laza beszélgetés után már nem érvényesül.

72/F

2017. ápr. 25. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Fehérköpeny szindróma miatt nem tesznek fel 24 órás vérnyomásmérőt. Pláne nem 10 éves kórtól!

A 130-as felső átlag egy picit sok 14 évesen. a 146 pedig ilyen korban kifejezetten sok - bár ha egyszeri érték, akkor lehet normális. Nem vagy túlsúlyos?

De az alsó érték a fontosabb, vagyis az, hogy a szív nyugalmi helyzetben milyen értéket produkál.

De ne stresszelj! Ha gond lenne, akkor kapnál rá gyógyszert.

2017. ápr. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!