Impotencia kérdés ekkora vörös posztó lenne? Miért támadnak rám elmebetegek, mindjárt, ha egy kérdést felteszek? Szeretnék valamilyen otthon végezhető gyakorlatokat kipróbálni addig, amíg a 3 hónap várólistám letelik. Ilyen nehéz ezt megérteni?
Figyelt kérdés
Rosszindulatú bunkók kérem mellőzzék a hozzászólásokat. Csakis értelmes válaszokra vagyok kíváncsi.2023. júl. 23. 17:56
11/16 A kérdező kommentje:
#9 Teljeskörű urológiai vizsgálaton voltam magán klinikán. Az urológus nem mondott az impotenciára semmit, tovább küldött az andrológusukhoz, aki az állami klinikán tud intézni pénisz ultrahangot nekem, ha egyáltalán intéz. Egyelőre van egy szeptemberi időpont, és várok.
2023. júl. 23. 20:23
12/16 A kérdező kommentje:
Az intim torna mellé biztosan kell még hasizom torna is. Mert ez a pókhas az borzasztó. De eddig nemigen mondták, hogy az impotencia... Meg világ életemben kövér voltam. Csak éppen lehet, hogy az az utolsó 5 kiló tett be nekem pont. Akkortól van az impotencia. Pedig akkor még fiatal voltam, legalábbis én túl fiatalnak tartottam magamat ahhoz.
2023. júl. 23. 20:30
13/16 anonim válasza:
Inkább az étrendedre ügyelj, szénhidrátokra, ilyesmi. Többet ér, mint a felülések. A túlsúly simán okozhat inpotenciát is.
14/16 A kérdező kommentje:
Extrém túlsúly. Van vagy 40-50 kiló. Ki kéne számítami a BMI-t.hogy kell?
2023. júl. 26. 12:00
15/16 anonim válasza:
Vegezd el a Pop potencia programot, nekem rendbe rakta teljesen a működésem. Kicserelodtem. Frissnek, fiatalnak érzem magam (51)
16/16 anonim válasza:
Jó szívvel tudom ajánlani Somorjai Martina szexológus potencia programját: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!