Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 30 év fölöttiek szoktatok...

30 év fölöttiek szoktatok otthon valamilyen erősítő,vagy egyéb egészség megőrző gyakorlatokat végezni?

Figyelt kérdés
Idősebbek véleménye is érdekel,meg az is ,hogy aki nem csinál semmi ilyesmit az mióta nem. Én 46 évesen azon gondolkozom veszek egy fekvenyomó padot és hozzá súlyokat és hétvégente használom. Sokan kinevettek(mit akarsz 3 gyerekes vén róka stb...),a kollégáim 90%-a mióta kijárta az iskolát nem sportolt semmit. Ezt csak azért akarom,hogy erősebb legyek,kicsit,de semmi túlzás,meg nem akarok szedni semmilyen kiegészítőt.
2022. aug. 25. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

30 felett kezdtem el rendszeresen mozogni.

Heti 2-3 nap kondi. De az utóbbi pár évben átálltam az otthoni mozgásra, tornázom vagy kardiózom.

Ha nem olyan mozgásformát végzel, ami tönkreteszi a gerincedet, az izületeidet, akkor a mozgás csak hasznos lehet.

2022. aug. 25. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 40+ férfiként hetente 4×1 órát edzek. Idekint németben ez a normális, 70+ évesek is sportolnak. Ne hallgass a sötét hülyékre, az emberi test akkor funkcionál rendesen ha dolgoztatva van. Fittebb leszel meg a libidód is megugrik majd, csak nyerhetsz vele.
2022. aug. 25. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Szoktak??? Szerintem kötelező.

Eszedbe ne jusson a sok sörhasú kollegádra hallgatni.

Nagyon jó a fekvenyomó pad is, de azért mozogni is kell. Kocogjál is.

Gratulálok a felfogásodhoz, csináld, csináld, csináld.

2022. aug. 25. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 31 vagyok, otthon nem mozgok, de járok rendszeresen edzőterembe és úszni is.
2022. aug. 25. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyáron nem bírok tornázni, de normális időben szoktam. Fittnek lenni nem szégyen, nem kell igazodnod ehhez a tradicionálisan mangalicaalkatú néphez.
2022. aug. 25. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!