Kövér, túlsúlyos férfitársaim, ti mennyit esztek átlagosan egy nap?
Elég sokat híztam tavaly óta talán leginkább a párkapcsolatom miatt. Páromat ugyan nem zavarja a súlyom pedig mikor összejöttünk vékony és izmos voltam, de én igazából leginkább a környezetem hatására kezdem kicsit soknak érezni a súlyom és a felesleget. Megpróbáltam kevesebbet enni, de a folytonos éhség és a fáradékonyság miatt nem bírtam. Biztos többet ettem mint kellene, ezért híztam meg, de nem érzem soknak azt a mennyiséget. Amennyit ennem kéne hogy fogyjak azt viszont nagyon kevésnek érzem. Az is jó lenne ha csak stagnálna a súlyom, amúgy járok rendszeresen edzeni de még a kardió se hozta meg eddig a hatását. Eddig szinte csak súlyzós edzést csináltam.
Azért érdekelne, hogy ti kb mennyit esztek átlagosan, hátha kicsit jobban tudatosítom magamba, hogy mit kéne máshogy, mi az ami sok vagy tényleg kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!