Milyen életcélom legyen, ha nem lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
Még a genetikai vizsgálat hátra van (y kromoszóma mikrodelecio és citogenetika), de ez már csak formalitas mivel 2x nem találtak az ondoban sejteket.
Van feleségem aki mellettem áll és szeret de attól félek meg fogja unni ezt, amugyis gyereket szeretne már.
Ilyenre álmodó eszemben sem gondoltam, és végre olyan szép életem lehetett volna...
2023. jún. 9. 12:44
11/14 Ypszilon1980 válasza:
Van lehetőség, a hereszövetben lehet hímivarsejt, meddőségibe kellene elmenni és ott elmondják mi a teendő, 1-2 sejtet ki lehet onnan is nyerni, kisebb műtét, de az is lehet, hogy valami bagatel dolog, pl. gyulladás van a háttérben, esetleg here vizsérv, visszér, stb. Ne járj szűk nadrágban, ne járj szaunába, ne fürődj meleg kád vízben, az is negatív hatással vanerre. Andrológus mit mond? Lehet csak valami termékenységi vitamint kellene szedni, pl. Fertilio, Profertil.
12/14 anonim válasza:
Kolléganőm párja is "steril" volt, de valahogy mégis kinyerték a hímivarsejtet. Lombikbaba lett, mostanában volt 13 éves. Nem szabad feladni.
13/14 anonim válasza:
Mesterséges megtermékenyítés, spermadonor. A gyereket (apaságot) nem kell kihagyni, ha sok benned a gondozási ösztön, ugyanúgy fogod szeretni, mintha a vér szerinti lenne. A feleséged meg átélheti a biológiai anyaságot. Több ilyen házaspárt ismerek, gyönyörű gyerekekkel.
14/14 anonim válasza:
Herebiopsziával nyerhetnek ki egészséges hímivarsejtet. Vagy marad a nevelőszülőség / keresztapaság / örökbefogadás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!