Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen életcélom legyen, ha...

Milyen életcélom legyen, ha nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés

Még a genetikai vizsgálat hátra van (y kromoszóma mikrodelecio és citogenetika), de ez már csak formalitas mivel 2x nem találtak az ondoban sejteket.

Van feleségem aki mellettem áll és szeret de attól félek meg fogja unni ezt, amugyis gyereket szeretne már.

Ilyenre álmodó eszemben sem gondoltam, és végre olyan szép életem lehetett volna...

2023. jún. 9. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
nem kell gumi, vagyunk mar elegen a foldon. minek csinalnal meg egy adofizeto osszeszerelot? bar ha nem mo-n elsz az masabb egy fokkal, de attol meg ugyanugy vagyunk elegen a foldon. egyaltalan nem normalis hogy ilyen mertekben szaporodnak az emberek.
2023. jún. 9. 12:55
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Mesterséges megtermékenyítésen érdemes lenne elgondolkodni, ha amúgy mind a ketten szeretnétek gyereket
2023. jún. 9. 12:56
 3/14 Kólauborkával ***** válasza:
81%

Szerintem is akkor marad a mesterséges megtermékenyítés.

Viszont, ha 100% steril vagy, akkor meg választani kell egy donorapát a képeskönyvböl, már ha ez nincs ellenetekre és ugyan úgy szeretnéd, mint a sajátod…

2023. jún. 9. 13:01
 4/14 Metionin ***** válasza:
100%
Konkrétan bármi a gyereken kívül. Itt inkább az a kérdés, hogy mennyire kell az a gyerek, bevállalnátok-e érte az örökbefogadást vagy a donorsejtes lombikot.
2023. jún. 9. 13:05
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
Inkább örülj neki. Terhesen nem csinálhatsz akármit, magyarul egy kisbabáért nem ihatsz, cigizhetsz, nem járhatsz szoliba, nagyon buliba se, kávét se nagyon ihatsz, figyelned kell mit eszel. Ezért depisek a nők terhesen mert minden jóról le kell mondaniuk egy kitudja milyen gyerek miatt. Meg aztán a mai világra szülni nem egy okos dolog mert nem jó a rendszer ne szenvedjen a gyerek és te se. Max. fogadjatok örökbe egy szimpi gyereket azt kész!
2023. jún. 9. 13:22
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
5-ös, a kérdést nem sikerült elolvasni de semmi gáz :D
2023. jún. 9. 13:24
 7/14 anonim ***** válasza:
24%
Ja bocsi most olvasom rendesen te vagy a pali. Ne harizz!
2023. jún. 9. 13:25
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

Vannak más opciók is gyermekvállalásra.

Kereshettek donorapát, ha teljesen steril vagy, vagy ott van az örökbefogadás. Persze csak, ha úgy érzed, ugyanúgy tudnád szeretni, mintha biológiailag sajátod lenne.

2023. jún. 9. 13:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy ben a helyzetben vagy! Ez a kérdés már bennem is megfordult párszor, igaz az én helyzetem más. Egyrészt nem is szeretnék gyereket, nem tartom magam apaságra alkalmasnak, meg hát az se elhanyagolható tény hogy meleg vagyok.

Én próbálom más dolgokban megtalálni a bolságot, ami nehéz, mert a mai világban minden a pénz körül forog, és még ha nem is szörnyű az anyagi helyzetem, akkor sem tudom megvalósítani az összes célom, álmom.

Ha úgy érzed hogy mindenféleképpen gyereket szeretnél, akkor vannak más opciók is ahogy itt mások is írták.

Még esetleg azt tanácsolnám, hogy olvass ebben a témában. Biztos vagyok benne hogy vannak olyan könyvek amikben a hozzás hasonló helyzetben lévö emberek leírják, hogy hogyan bírkóztak meg ezzel a hírrel, hogyan léptek tovább és találták meg a saját útjukat.

Nem szabad feladni sosem, elöre kell menni!

2023. jún. 9. 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
fogadjatok örökbe
2023. jún. 9. 16:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!