Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Suli dokinál biztos h mindent...

Suli dokinál biztos h mindent megnéznek?!

Figyelt kérdés
Suli dokinál biztos h mindent megnéznek?!
2023. máj. 30. 18:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt mi nem fogjuk tudni megmondani. Az orvosodtól függ, mennyire lesz alapos a vizsgálat.

A legutolsó alkalommal hogy történt? Most is hasonló vizsgálatokra számíthatsz.

2023. máj. 30. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem CT és MRI vizsgálat nincs és nekem a végbél tükrözés sem rémlik, bár már elég régen voltam iskolás. Szóval nem mindent néznek meg.
2023. máj. 30. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arra gondolsz, hogy a nemi szerveket nézik-e. Ez iskola és orvosfüggő. Nálunk általánosban és gimiben sem nézték. Csak a gerincet, lúdtalpat, bőrt, látást, vérnyomást nézték.

De hallottam olyan suliról is, ahol azért ránéztek a nemi szervekre is.

2023. máj. 31. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Mi mindent? Ellenőrző? Lottószámok? A csillagok állása?

Fiatal legényként lépjél már túl rajta, hogy részt kell venned intim testrészek szűrésén, hiszen használni akarod, nem?

2023. máj. 31. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Az esetek nagy többségében el van sumákolva ez a dolog évtizedek óta, de fenntartják az izgalmat mindenki számára azzal, hogy néha néhol azért megcsinálják, így sajnos nem tudok számodra olyan választ adni, hogy fellélegezhess.
2023. máj. 31. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
#5 nekem általános iskolában és gimiben is minden éven volt egy általános vizsgálat, pedig nem elit iskolákba jártam. Ezt általában a védőnők csinálják. Lehet, hogy van, ahol elsumákokják, de azért a legtöbb helyen nem ez a helyzet.
2023. jún. 1. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolai egészségügyi alkalmassági vizsgálatra vittem múlt héten a fiamat. Az iskolai rendelőben a doktornő megnézte, megvan-e a 2 heréje. Szóval van, ahol igen, mindent is néznek.
2023. jún. 2. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!