Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az agyam fogságába kerültem?

Az agyam fogságába kerültem?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú lesz.

Az első amit le kell szögeznem, hogy lelkileg nagyon instabil alapokon álló ember vagyok. A második, hogy hihetetlenül hipohonder, a harmadik, hogy fogalmam sincs mi történik velem.

KB 4 hónappal ezelőtt eléggé megsérült a férfiasságom, érzelmileg teljesen és totálisan megcsalt a barátnőm.

Eléggé sérült a férfiasságom ezzel.

A lényeg, van itthoni vizelet tesztcsík tesztjeink, minden nap többször ellenőrzöm a vizeletem, minden tökéletes benne, kivéve a vért, "non hemolysis +10 és non hemolysis ++50 jön ki.

Kitaláltam, hogy prosztata rákom van, rendeltem egy itthoni prosztata (PSA) tesztet, negatív lett. Aztán később pár napra rá, kitaláltam, hogy hererákom van, ereztem a fájdalmat, sugárzott le a combomba, nem tudtam aludni éjjel, másnap délután elmentem egy magánorvoshoz, megvizsgálta kézzel a heréim, aztán ultrahanggal is, egyben megnézte ultrahanggal a veséket, húgyhólyagot, minden negatív lett, nem látott semmilyen elváltozást.

Rá 1-2 napra elmúlt a fájdalmam.

De most az jutott eszembe, hogy a prosztatámat nem nézte meg, és lehet, hogy az a teszt nem is volt jó, és most szó szerint érzem, hogy fáj, sajog a prosztatám, konkrétan érzem a prosztatám, ma nagyon kivoltam annyira fájt, ezért beszedtem egy flectort, egy cataflant és másfél szem xanaxot. Rá fél órára kimentem az udvarra sepregetni kicsit, pakolni a fát, nem fájt, elmúlt a fájdalom, rá két órára újra előjött....nem bírom ezt, nem tudom mi van velem, de teljesen az őrület határán vagyok már.

A kérdésem az lenne, hogy akinek volt prosztata gyulladása, vagy prosztata nagyobbodása, az érezte konkrétan a prosztatáját???!!!

Mert konkrétan én érzem, hogy ott van és fáj.

Éjjeli vizelési ingerem nincs, a vizelet erősség erős, vizelet visszatartási gondjaim nincsenek, erekció van, szexuálisan minden rendben.

Ne nézzétek hülyének, nem tudom mi van velem, lehet az egészet az agyam csinálja, vagy mi van most???

2023. máj. 22. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A felsorolt jellemzők alapján hipochondrián kívül semmi bajod.

Amint tudsz fordulj pszichiáterhez/pszichológushoz

2023. máj. 22. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Ne nézzétek hülyének, nem tudom mi van velem, lehet az egészet az agyam csinálja, vagy mi van most?"

Miért beszélsz úgy az agyadról mint valami különálló entitásról? Az agyadban fogalmazódnak meg a gondolatok tehát az agyad Te magad vagy. Érdekes módon én sosem találom ki hogy ilyen vagy olyan rákom lenne mivel én egy tudományos alapokon fekvő ember vagyok. Én is azt javaslom hogy keress fel egy klinikai szakpszichológust mert a beteg kényszergondolataid miatt élvezhetetlenné teszed a saját életedet.

2023. máj. 23. 00:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Hipochonder vagy, és gyanítom nem a megcsalás miatt, hanem az már a következmény.
2023. máj. 23. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!