Kiút az alkohol fogságából?
Csak egy tippem van, de nem fog tetszeni:
Most rögtön leteszed a piát, nem veszel többet és a gondolataidat másfelé tereled. Soha többé nem ihatsz egy korty alkoholt sem, mert a függő sosem fog tudni mértéket tartani. Ma kezdd el, nem holnap, nem a jövő héten. Most. Élvezd ahogy visszanyered az egészséged, a sóvárgást pedig elfoglaltsággal kezeld. Menni fog.
Nem tudom,olvassa e valaki még.
Az első válaszoló írja,hogy tizenévek kellenek az alkoholfüggőség kialakulásához.
Ez egyáltalán nincs így!
Én sajnos egy szorongós gyerek voltam anno,a katonaság után elkezdtem iszogatni 21 évesen,és 25 éves koromra teljes függő lettem.Reggel remegtem,hánytam,mindenhova vittem magammal vodkásnarancsot,állandóan ittas voltam.27 évesen besárgultam,májgyulladással kezeltek kórházban.Azóta hébe hóba iszom,47 éves vagyok,sajnos be is szoktam rúgni,de valahogy mindig le tudok állni pár nap után.
Ha neked vannak ilyen elvonási tünetek,amiket írtál,az sajnos baj.Nem akarlak elkeseríteni,de valószínűleg gépszíjas alkesz lehetsz,nem kívánom,de van rá esély.
Nekem szociális fóbiám van,nagyon rossz ezzel élni,amikor iszom,nagyon jó lazának lenni,de hát nem megoldás semmire a pia.
Legyen akaraterőd,és minél kevesebbet igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!