Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alkohol hatására melankólia?

Alkohol hatására melankólia?

Figyelt kérdés
Mostanában a párkapcsolati dolgaim miatt - inkább azok hiánya,mert szexuális kapcsolatom van bőven,azonban párt nem találok magamnak - kicsit nincs túl jó kedvem, és úgy veszem észre,hogy alkohol hatására,akár egy-két sörtől is elég mély,melankólikus állapotba kerülök,már-már depresszív hangulatom lesz. Valahogy mégjobban hiányzik valaki mellőlem,és ez az egész negatív dolog,mintha felerősödne. Létezik,hogy az alkoholnak van ilyen hatása,vagy csak én beszélem be magamnak?
2016. jún. 18. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen hatása, az alkohol felerősíti az érzelmeidet és előhozza az elfojtott dolgokat, vágyakat.
2016. jún. 18. 19:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Simán van ilyen, persze. Ne igyál alkoholt! Inkább józan ésszel agyalj azon, hogyan szerezz és hol találhatnál megfelelő partnert, az alkohollal nem jutsz semmire, hidd el.
2016. jún. 18. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Vannak stimuláns és depresszáns típusú szerek , az alkohol az utóbbiba tartozik. Emellett jellemzően felerősíti az aktuális hangulatot.

Ne ettől remélj jobb hangulatot :)

Csinálj több olyan dolgot, ami jól esik, de eddig hanyagoltad, próbálj meg ne a párkapcsolati sikertelenségedre koncentrálni.

2016. jún. 18. 21:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja,én nem alkoholista vagyok amúgy,csak szeretem a sört és észrevettem,hogy rosszabb lesz tőle a hangulatom,meg gondolom az alkoholtól úgy unblock,ennyi. Rövidet soha nem iszom,csak sör,de gondolom az alkohol miatt van. Mostanában sajnos eléggé ez a párkapcsolati dolog van a középpontba nálam,hiába vannak más téren sikereim,és szexuális kapcsolatom is van bőven,nem találok egy rendes lányt,pedig mostanában kéne nagyon.
2016. jún. 19. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. jún. 19. 15:32
 6/11 A kérdező kommentje:
25
2016. jún. 19. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát gen, ebben a korban jellenző a parázás, hogy ideje lenne egy komoly kapcsolatot létrehozni. mit gondolsz miért nem mükődik a párkapcsolati dolog?
2016. jún. 19. 20:34
 8/11 A kérdező kommentje:

Mert minden nő k@@@a :D :D

És viccen kívül,ebben a korosztályban a rendes,erkölcsös,intelligens nő ritkább,mint magyar-izlandon a jogos tizenegyes :D

2016. jún. 19. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát lehet igazad van. Én is lány vagyok, de fiatalabb, az én korosztályom fele is qrva. 18/L

Én voltam az első, ötödik és hetedik válaszoló.

2016. jún. 19. 22:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocs, én pont ilyen lányokkal vagyok körülvéve, és nem kapkodnak értük a férfiak (nem, nem rondák, nem kövérek).

Hol ismerkedsz??

2016. jún. 19. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!