Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gyanús, ha elkaptam valami...

Gyanús, ha elkaptam valami viszketős,kiűtéses nemibetegséget?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt a feleségemmel. Nàlam ezek a tünetek, Ő nem mondott semmi ilyesmit,hogy nàla lenne bàrmi ilyen. Òvatosan ràkérdeztem, hogy nàla minden rendben?Létezik,hogy àtadta valakitől és neki nincsenek tünetei?

2023. máj. 12. 19:59
1 2
 1/18 anonim válasza:
66%
Igen, ilyen simán lehetséges.
2023. máj. 12. 20:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát baktériumot nem csak mástól kaphat el.
2023. máj. 12. 20:07
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
Lehet hogy csak hordozó. Nálad meg kijött. De az is lehet hogy ártatlan.
2023. máj. 12. 20:08
 4/18 A kérdező kommentje:

#3 8 év utàn jön ki ralytam úgy, hogy nem voltam màs nôvel?

Amúgy a canesten segìt talàn megmaradok :D

2023. máj. 12. 20:13
 5/18 anonim válasza:
100%
Lehetséges, de ne gyanúsítsd meg, mert ha használsz közös WC-t, akár ott is elkaphattál valamit, illetve vegyi anyag odakerülése is okozhat irritációt. Sürgősen menj el bőrgyógyászatra, akár hétvégi ügyeletre, ha nagyon durva tüneteid vannak. A feleségeddel együtt kellene menned, mert ilyenkor ha neked van valami fertőzésed, a párodat is kell kezelni. Pl. egy gombás fertőzésnél (nőknél sajnos gyakori) a ferfit is szokták kezelni, akkor is, ha nincs tünet.
2023. máj. 12. 20:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A wc kilincsről is össze szedhettél valamit.
2023. máj. 12. 20:17
 7/18 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, ne higyj a mesékben amivel itt próbálnak megetetni. Masszív fertőzésed van, gyógyszeres kezelés kell, és főleg annak aki hazavitte azt amit nem WC-n kap el a nő, hanem mástól. Csak az ostoba férfiakat lehet a WC-s történettel megetetni. Azért írtam le, mert a parnered nem egyenes, és sunnyog akkor amikor neki kellett volna a dokihoz loholnia, és saját magának kellett volna neked szólni, hogy gond van. Ugyanis 2 nap elég egy nőnek hogy tudja ha fertőzése van.
2023. máj. 12. 20:21
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Én anno szűzen kaptam el valami kellemes nyavaját - valszeg az uszodából. Ne vonj le téves következtetéseket.
2023. máj. 12. 20:21
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
*Ugyanis 2 nap elég egy nőnek hogy tudja ha fertőzése van. De ahhoz, hogy neked ilyen tüneteid legyenek mint férfinak minimum több (de legjobb számítás szerint is 1-2 hetes kezeletlen masszív fertőzésnek kell fennállnia.Amit az illetőnek kúppal+gyógyszerrel kellett volna kezelnie, neked meg gyógyszer +krém.
2023. máj. 12. 20:23
 10/18 A kérdező kommentje:
#5 az elmúlt pàr hònapban nem voltam màshol wc-n csak otthon. Pisilés előtt és utàn is kezet mosok. Itthonròl dolgozok. Amúgy békülős sex utàn 2 napra jött ki, előtte haragba volltunk 1 hétig.
2023. máj. 12. 20:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!