Miért híztál meg?
Eredetileg vèkony alkatú vagyok. Mègis Meghíztam!
25èves koromtól már nem mozogtam annyit. Addig mindenhová gyalog meg biciklil mentem ,de a tömegközlekedèsig is 1-2km sètálgatást tett ki naponta.
Aztán kèsőbb lett jogsim autóm ,mèg lustább lettem.
Aztán mèg uncsibb ülőmunkák ,mèg untcsibb èlet. Persze ehhez a fogyasztást nem vettem vissza, ugyanakkora adagokat eszek mint fejlődő fiatal koromban. Sőt unalmamba nasi keksz zuglász kaja, itt ott találok egy csokit egy nápolyit a fiókba. A felesègem meg nem akarom megsèrteni hogy nem eszek ha főzött vacsorát.
Nèha azt kamuzom nem ettem egèsz nap, pedig már betoltam 2uzsonnát meg voltam a burgeresnèl. 😅
Úgyhogy ez az oka.
Tudom jól kène sportolni ,de se időm rá se energiám , fiatal koromban mikor 50kg voltam vasággyal se könnyen álltam neki nem hogy most hogy 90kg vagyok (ebből 30kg has) kondíció meg 0.
Az elhízás az egy ördögi kör. Nehèz kijönni belőlle!
10
Pajzsmirigy alulműködés, illetve túlműködés túlgyógyszerezése. Mozoghatsz, ahogy csak bírsz! Amúgy, ha nem tartasz semmi ésszerű diétát, akkor is mozoghatsz, amennyit akarsz - hízni fogsz.
Megértelek 17es. Én is sokszor bekanyarodok a mekibe hazafelé mostanában. Mióta nem biciklivel járok dolgozni azóta sokkal egyszerűbb is csak átgurulni kocsival a drive thrun. Pedig elég bőséges ebédeket pakol nekem párom, sokszor desszerttel.
Egy rég látott rokon meg is jegyezte h milyen sokat eszek. Nekem nem szokott feltűnni.
Meki után is simán megvacsorázok még. Csak olyankor kicsit később és jobban eltelek.
14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!