Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért híztál meg?

Miért híztál meg?

Figyelt kérdés
Volt valami konkrét oka pl sport abbahagyása, vagy munkahely, stressz, baleset, betegség? Vannak olyanok akik az évek alatt a “semmiből” szép lassan híztak el? Ki hogy viszonyul ehhez, mennyire zavar titeket? Főleg azokhoz irányul a kérdés akik amúgy átlagos vagy akár izmos testalkattal rendelkeztek.

2023. ápr. 14. 16:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Írt valaki kifogást?
2023. okt. 25. 18:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Eredetileg vèkony alkatú vagyok. Mègis Meghíztam!

25èves koromtól már nem mozogtam annyit. Addig mindenhová gyalog meg biciklil mentem ,de a tömegközlekedèsig is 1-2km sètálgatást tett ki naponta.

Aztán kèsőbb lett jogsim autóm ,mèg lustább lettem.

Aztán mèg uncsibb ülőmunkák ,mèg untcsibb èlet. Persze ehhez a fogyasztást nem vettem vissza, ugyanakkora adagokat eszek mint fejlődő fiatal koromban. Sőt unalmamba nasi keksz zuglász kaja, itt ott találok egy csokit egy nápolyit a fiókba. A felesègem meg nem akarom megsèrteni hogy nem eszek ha főzött vacsorát.

Nèha azt kamuzom nem ettem egèsz nap, pedig már betoltam 2uzsonnát meg voltam a burgeresnèl. 😅

Úgyhogy ez az oka.

Tudom jól kène sportolni ,de se időm rá se energiám , fiatal koromban mikor 50kg voltam vasággyal se könnyen álltam neki nem hogy most hogy 90kg vagyok (ebből 30kg has) kondíció meg 0.

Az elhízás az egy ördögi kör. Nehèz kijönni belőlle!

2023. nov. 20. 09:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

10

Pajzsmirigy alulműködés, illetve túlműködés túlgyógyszerezése. Mozoghatsz, ahogy csak bírsz! Amúgy, ha nem tartasz semmi ésszerű diétát, akkor is mozoghatsz, amennyit akarsz - hízni fogsz.

2023. nov. 28. 10:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Összejöttem a barátnőmmel aki nagyon szeret sütni főzni és nagyon ügyes is benne. Előtte nem voltam sose nagy étkű és futni jártam. Barátnőm jóvoltából nagyon gyorsan megszerettem az evést és jóval többet is kezdtem enni mint szükséges lett volna. Már 15 kg felesleg volt rajtam amikor végleg feladtam a futást. Mivel gyorsan híztam így nem bírtam, plusz az izületeimnek sem tett volna jót. Akkor úgy gondoltam, hogy majd diétával leadok valamennyit és újra elkezdek futni. De ez végül sosem történt meg és csak teljesen elkényelmesedtem. Így lettem 4 év alatt 72ről 120. Őszintén szólva már annyira megszoktam, hogy nagyon ritkán szembesülök vele mennyire megváltozott az életvitelem.
2023. nov. 28. 19:02
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Barátnődet nem zavarja, hogy ennyire elhíztál 14-es? Azért nem ezzel a lusta kövér csávóval jött össze.
2023. nov. 28. 19:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát szokott csipkelődni, meg néha megdorgál, amikor szembejön egy régi kép, vagy nem jön rám egy régi ruha, de sosincs igazi ellenérzés a mondanivalója mögött. Az a típus aki étellel mutatja ki a szeretetét.
2023. nov. 28. 19:26
 17/20 anonim válasza:
100%
Hasonló okok voltak nálam is, mint nálad 14-es! A párom szakács és mióta 2 éve összeköltöztünk 20 kilót híztam. Korábban nagyon odafigyeltem az étkezésemre, kiszámoltam mindent, éveken keresztül 92 kiló voltam és nagyon szálkás. Kicsit túl is toltam a diétát mondjuk. Aztán komolyra fordult a dolog, összeköltöztünk és az étellel való szeretetkifejezésre több lehetőség jutott. Bőséges reggelik, mindig valami finomság csomagolva a munkába az ebéd mellé, a vacsora bekészítve a hűtőbe, mindenféle sütik ami megmaradt valami éttermi rendezvényről. És nálam is ez volt, hogy amit korábban egyszerű szükségletnek éltem meg az átváltozott élvezetté, persze ezt csak később ismertem fel és nem is nagyon tudok tenni ellene. Arra lettem figyelmes hogy van hogy már én “megajándékozom” magam egy nehéz nap után valami gyorskajával.
2023. nov. 30. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:

Megértelek 17es. Én is sokszor bekanyarodok a mekibe hazafelé mostanában. Mióta nem biciklivel járok dolgozni azóta sokkal egyszerűbb is csak átgurulni kocsival a drive thrun. Pedig elég bőséges ebédeket pakol nekem párom, sokszor desszerttel.

Egy rég látott rokon meg is jegyezte h milyen sokat eszek. Nekem nem szokott feltűnni.

Meki után is simán megvacsorázok még. Csak olyankor kicsit később és jobban eltelek.

14

2023. nov. 30. 17:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább mindkettőtök odafigyelhetne. 17es, te még csak két éve tunyulsz és jóval nagyobb izomtömeged is van. Te szerintem viszonylag egyszerűen visszafordulhatnál.18, neked meg a biciklizés pont izületkímélő lenne. Plusz ha régen biciklivel jártál akkor amúgy sem kell messzire autókáznod. Nem figyeltek oda simán 150 körül fogtok kikötni.
2023. nov. 30. 17:28
 20/20 anonim válasza:
Anno azért híztam meg, mert miután elköltöztem a mamahotelből, azt ehettem amit akartam, nem voltam korlátozva. 2-3 keksz helyett egész zacskót megenni... 75 kilóból lettem 90. Aztán lefogytam öt kilót, és 85 voltam évekig, majd 89. Ekkor elkapott egy rotavírus, ami még az életet is kihajtotta belőlem. 2 kilót levitt két nap alatt. Ekkor megtetszett az, hogy fogyok, és tudatosan kezdtem fogyni. Így lettem egy év alatt 90-ből 80 kg. Kis pocakom még most is van, de ez a korom miatt már szinte természetes.
2023. dec. 22. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!