Hogyan reagált rá a környezeted?
Én sportos voltam sokáig, nagyon gyors anyagcserével, de nagyon szeretek enni, főleg édességet. Idővel elkezdtem hízni, megpocakosodtam kicsit, nagyjából 3 év leforgása alatt, a munkám miatt nem jutott elég időm sportolni. Barátok megjegyezték, de csak hülyültek vele. A család is ugyanígy, ennek ellenére mindig mondják ünnepek alatt, hogy egyek többet.
3 évvel ezelőtt 73 kg-ról indultam, jelenleg 110 kg felett valamivel, 30 éves férfi.
Mozgásban nem akadályoz semmi.
Pár év alatt híztam most már több mint 15 kilót, de amúgy izmos voltam/vagyok. Szép lassan csúszott fel a túlsúly, ülő munka, rossz kajálással párosítva még a rendszeres edzés ellenére is.
Érdekes eddig csak olyan ismerősöktől kaptam meg hogy “elengedtem magam” vagy “megemberesedtem” akik évek óta nem láttak vagy ritkábban találkozom velük, de mostanában már elkezdték szóvá tenni a baráti társaságban is hogy meghíztam, gondolom mert jobban látszik. Közös kajálásnál van hogy téma még súlyom, meg az ebből adódó viccek is.
106 kg 26 F
Egy sportsérülés és a hosszú felépülés miatt kezdtem el hízni, aztán nem sikerült leadni soha. Súlyemelő vagyok, de hiába mentem vissza edzeni most is van rajtam vagy 25-30 kg háj, de volt ennél több is.
Rövid idő alatt híztam el ezért látványos volt és kezdetben még nem kritizált érte senki a felépülés miatt, aztán amikor huzamosabb ideig nem fogytam vissza, elkezdtek jönni a beszólások, viccelődések, mikor jóindulatú mikor rossz. A súlyom is állandóan téma volt, a hasamat is fogdosták. A család inkább aggódott, meg félnek hogy mi történt az izmos és egészséges fiúkkal. Mennyasszonyomat nem zavarja a súlyom, pedig már bőven együtt voltunk mielőtt elkezdtem volna hízni. Kicsit azt is hittem hogy a testem miatt jött velem össze, de kiderült hogy nem.
Most 129 kiló vagyok, 28 éves férfi de voltam 140-hez közel is. Több mint 4 éve még 95 kiló voltam 7%-os testzsírral.
amikor kevesebb időm volt sportolni a munka miatt akkor felszedtem 20 kilót
megjegyezték de nekem se tetszett magamon ezért újra időt szántam a sportra
2,3,4 nem is terveztek visszafogyni?
30-40 kg hízás nem kevés, nem zavar titeket a súlyfelesleg?
3-as nálam is szinte ugyanez a helyzet, csak én kevesebb idő alatt híztam meg, de szintén 100 kg felett vagyok már. A kettes válaszolóhoz hasonlóan én is nagyon szeretek enni, bár gondolom ezzel itt nem vagyok egyedül, aztán ezt sokszor meg is kapom barátaimtól meg családtagoktól, hogy mi történt a sportos formával és miért kell ennyit zabálni... Pulóverben meg kabátban nem látszik vészesen, meg nagydarab vagyok alapból de 100 kg felett már nyáron az se ér majd sokat ha behúzom a hasam.
5-ös mennyi idő alatt fogytál le?
5 vagyok
most vagyok a folyamatban benne kérdező
de ha a súlyzós edzést és a kardiot is becsületesen csinálod pár hónap alatt meglehet az eredménye
én úgy gondolom, hogy 5-6 hónap alatt megoldható amit terveztem
most vagyok a negyedik hétnél
Néha zavar bár mostanában egyre ritkábban. Amikor durván kövér voltam 140 kg körül az sok volt és szinte folyamatosan zavart, ezért is fogytam vissza. Beszorultam helyekre, összetörtek alattam dolgok és kínos volt sok esetben. Közben viszont 130 felett már nem tűnt látványosnak a hízásom, magamon alig vettem észre, a ruhákon inkább. Meg azon hogy bármennyit ehettem szinte, nem laktam jól. Aztán elkezdtem kevesebbet enni...
Mostanában maximum akkor zavar, amikor szembe jön velem egy régebbi kép vagy csak szimplán eszembe jut, hogy milyen testem volt még nem is annyira régen. Ebbe belegondolni nem jó, de az evések azért összességében kárpótolnak xD!
Heti 6-7 alkalommal járok súlyemelő edzésre, a mozgás nálam megvan, az izomzatom is fejlődött a háj alatt, az erőnlétem szintén. Próbálom 130 kg alatt tartani a súlyom, de ez nem mindig jön össze, a téli hónapok alatt feljött 5-6 kiló. Januártól viszont fokozatosan le is megy. Enni szeretek és azért már nem fogok koplalni, hogy ismét kockahasam legyen, kibírom hogy pocakom lett. Mondjuk kellett egy idő míg hozzászoktam a lapos has után hogy valami rálóg a lábamra amikor ülök, szerencsére amúgy nem ilyen elfolyósan híztam el, meg került mindenhova szóval nem panaszkodom és évek alatt ehhez hozzá tudtam szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!