Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kinek, hogy reagált a környeze...

Kinek, hogy reagált a környezete a fogyására?

Figyelt kérdés
Hány kilót fogytatok?
2014. febr. 25. 05:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát a baràtnöim közül dícsèrtek, volt aki csak megjegyezte mennyire lefogytam. Apàm nem volt képes semmit mondani, mèg amikor a szomszéd odament gratulàlni hozzàm, megkérdezte h mihez? Amùgy hozzàm is odajöt

Tanarak kozul volt aki elàjult, volt aki nem mondott semmit, volt aki féltett :D

Néhàny làny is megdicsert osztàlybol. A fiùk egy része csak hònapok alatt szokta meg.

Ja és havonta van 2 ùj udvarlom átlagban, azelött egy se volt.

És jòmagam is sokkal jobban érzem magam :)

Szòval megéri :D

Amùgy 14 kg

2014. febr. 25. 07:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Fél év alatt fogytam 12 kilót, most 68 vagyok (172 cm), szóval nem vagyok sovány, csak évekig 80 voltam. Rövid ideig 90 kg is.

A reakciók a fiúk felől elismerés volt, nők részéről pedig szájhúzogatás, rosszul nézek ki, majd kétszer ennyit fogok visszahízni, minek sanyargatom magam és hülyeség koplalni (sose koplaltam csak lowcarb módon eszek és tornázok). Hát ilyen a női irigység és féltékenység.

2014. febr. 25. 09:18
 3/9 anonim ***** válasza:

"Végre újra csinos vagy!" - édesanyámtól.

"Nekem úgy - több kilóval - is tetszettél!" - páromtól.

10-et fogytam. Négy év alatt kúszott fel apránként, előtte nem volt problémám a súlyommal.

2014. febr. 25. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Férjem 120 kiló körül ingadozott még egy éve is, most 80 kiló (181-183 centi kb.), igazán őszinte dicséretet (elismerést) keveset kapott, inkább aggódó megjegyzések vannak, hogy nehogy elfogyjon stb. Agyrém. Mindez olyanok részéről, akik nap mint nap látják, hogy rendesen eszik.

Én 170 centi vagyok, 63 kilóról fogytam (baromi lassan!!) 54-55 kilóra, egészséges táplálkozással és mozgással, sokat izmosodtam is (inkább ez volt az elsődleges célom). Mégsem örül senki, hanem amiatt piszkálnak, hogy túl vékony vagyok, pedig most sokkal energikusabb vagyok, és javult az állóképességem is az edzéseknek köszönhetően.

2014. febr. 25. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:

"Nagyon elfogytál van valami baj?"

"Nagyon jól nézel ki"

"Úristen, de vékony vagy"

"Éheztetnek?"

2014. febr. 25. 15:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:) gratulálok mindenkinek.:)ügyesek vagytok.

1 hete és 2 napja határoztam el hogy végleg meg akarok szabadulni a súlyomtól, és pár sikertörténet kell a lelkemnek:)

Kinél hogy volt? ameddig lehetett takargattátok a fogyást ruhákkal, vagy rögtön amint lehetett kisebb méretet vettetek nadrágból és felsőből is?

Én, szeretném takargatni amíg lehet, és hirtelen váltani....rajtam nagyon sok a súly, és valószínűleg az első 50 kg fel sem fog tűnni senkinek....de lehet hogy többet kell várnom ilyen elismerésekre amit kaptatok.

Nagyon félek, hogy ha nem kapok visszajelzést feladom.... bennetek volt ilyen érzés a fogyás alatt? Nem tudom miért vagyok ilyen:(

2014. febr. 25. 16:20
 7/9 anonim ***** válasza:

"Nagyon félek, hogy ha nem kapok visszajelzést feladom.... bennetek volt ilyen érzés a fogyás alatt?"

Nem volt. Pont ezért fontos, hogy MAGADÉRT csináld, ne más kedvéért! Magadnak akarj bizonyítani!

2014. febr. 25. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Elsô vagyok. De hidd el, làtszani fog. Töritanárom már 5 kg utàn aggòdott. Pedig volt aki èszre se vette. (66ròl lettem 52)

Ruhában ez úgy volt, hogy csak -6-7kg utàn vettem ùj nadrágot, mikor az elôzô már lifegett :D Azòta màr azt is kifogytam. A felsők ilyen szempontbòl hosszabb ideig voltak hordhatòk. Viszont nyàron azokat is abszolùt kifogytam, ùgyhogy vettem egy csomò cuki/szexi feszülös vagy rövid toppot meg hasonlòkat:)

Nincs most sem sok ruhàm, mert pl nadràgot utàlok pròbálgatni, de konkrétan egy régi ruhadarabom se jò ràm

Hány kg vagy, mennyi centihez?

Ekkora sulybol ha leadsz akkor a kozerzeted és egészséged is javulni fog, nem csak a tükörképed. Viszont ne akarj gyorsan és drasztikusan, a börödnek se tenne jòt.

Azt hiszem a sport mozgàs - testépìtés reszlegről "saxx " fogyott ennyit kb,szálkásìtò étrenddel. Meg talàn Botero nevü felhasznàlò, szintén így.

Ùgyhogy érdemes lenne elolvasnod a sárga kapszulát, ingyen le lehet tölteni.

Meg talàn szakemberrel/személyi edzővel vagy orvossal (bár én az edzőkben valamiért jobban bízom :D) konzultàlni.

Sok sikert! Kitartàs, tényleg kifizeti magàt a sok beleölt munka :)

2014. febr. 25. 18:31
 9/9 A kérdező kommentje:

hát inkább nem írnám le hány kiló vagyok...egyébként 175 centi. 69 kiló a cél. Nem vagyok hajlandó piszkafára fogyni csak mert az a divat hogy egy ilyen magas nő 45 kilós legyen, és mert szeretnék hatossal kezdődni:)

Itthon fogok edzeni. A garázs átminősült konditeremmé. Sajna a szobabiciklim tönkrement:( azt nem tudom használni, pedig imádtam. Viszont van lépcsőzőgép, leg magic, 1 kilós súlyzók, és hasizomgép is:) Úgy terveztem csak az 5. héttől iktatom be a mozgást. Előbb kicsit meg akarom szokni az új étrendet.

Egyenlőre csak hasazni akarok majd....aztán fokozatosan ahogy megy le a súlyom, beiktatom a lépcsőzőgépet és a leg magicemet is, valamint kis súlyzózást is....

úgy számolom jobb esetben másfél év, rosszabb esetben 2 év mire elérem ezt a súlyt. Extrém túlsúlyom van sajnos. Személyi edzőre sajna nincs keretem anyagilag. A dokim csak annyit mondott hogy fogyjak le, és ne gyorsan. 160gramm szénhidrátot mondott. 1300 és 1500 kalória között szoktam enni. Nagyon nagyon ritkán megy fel 1500 fölé, de akkor sincs 1600 felett:)

2014. febr. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!