Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bal here fájdalom, ízületi...

László. 2020 kérdése:

Bal here fájdalom, ízületi fájdalmak.Lehet gyulladt fog miatt?

Figyelt kérdés
Január 1.én kezdődött,csípett a vizeletem, de ez hamar is múlt.Pár nap múlva volt egy stresszes napom azt vettem észre aludni nem tudtam és fentről indulva az összes nyirokcsomóm megfájdult egy pillanatra és a talpamban ért véget. Elkezdett zsibbadni a jobb lábam és gyenge volt a bokám is és fájtak az ízületeim. Elkezdett fájni a bal herém is és fentebb volt mint a másik és máshogy állt És piros volt a bőr is a herémen.Voltam 2 orvosnál is az egyik azt mondta nincs semmi bajom a stressz miatt van, a másik írt fel antibiotikumot azt mondta 100% hogy helyrefog jönni a herém.Helyre is jött, majd 2 hét múlva vissza tért de nem olyan durván mint először.Azota ki lett húzva az egyik fogam régóta gyulladt volt, elvileg góc volt, csak most érzem, hogy a derekam is szúr a farcsontom felett illetve a bal térdem és a bal herém néha kicsit fáj megint .Az ízületi fájdalmak elmúltak azóta amik korábban voltak.Kaptam dalacint, azt szedem most.Szerintetek lehetett gyulladt fog miatt?
2023. márc. 11. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi köze hozzá, a csípő vizelet húgyúti fertőzés.

"fentről indulva az összes nyirokcsomóm megfájdult egy pillanatra" Ahha, egy pillanatra. Értjük.

A problémáid 10%-a volt a gyulladt fog, a többi a hipochondria.

2023. márc. 11. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
A gyulladt fog nagyon sok bajt tud okozni.
2023. márc. 11. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább valami vírusos fertőzésre utal, aminek ideggyulladásos tünetei is vannak.
2023. márc. 11. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
A kérdező írta: "Helló!Teljesen igazad van,a stresszes időszak attól volt a betegségeket néztem egesznap a neten és be voltam pánikolva.Köszi a választ!" Szóval hipochondria, 100%.
2023. márc. 11. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!