Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért szúr évek óta a mellkasom?

Miért szúr évek óta a mellkasom?

Figyelt kérdés
Évek óta szűrő fájdalom van a szegcsontom körül. Kardiológiai negatív, röntgen negatív, minden vizsgálat semleges. Ha kifújom a levegőt kicsit jobban fáj. Egyes gyógytornástok szerint a rossz testtartás miatt van mivel a bordaközi izmokat nyújtani kellene. Rajta vagyok az ügyön de sokszor a munka miatt nincs rá időm. Tudna esetleg valaki olyan gyógyszert ajánlani ami enyhíti az ilyen fájdalmakat? Ibuprofen, Apranax minden vény nélkül kaphatót kipróbáltam semmi sem segít. Köszönöm előre is

2023. febr. 22. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vannak tartásjavító hevederek. Munka függvénye, hogy mennyire tolerálható, de egy próbát megérne.

Egyébként nem a tünetet kellene elnyomni, hanem a kiváltót orvosolni.

2023. febr. 22. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Huhh nekem is lassan 1 éve vannak ilyen problémáim. Összevissza szúr, nyom a mellkasom vagy bal oldalt vagy középen. Mindenem vizsgálat negatív, nem mutattak ki semmit. Lehet nekem is ez a gondom? Vagy már annyira rá stresszeltem, hogy mitől lehet, hogy magamnak generálom? :D
2023. febr. 23. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet pszichés oka? Pánik vagy szorongás?
2023. júl. 24. 01:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!