Ágyéki illetve pénisz véna gyulladás milyen fájdalomcsillapítót használják? Cataflam jó ?
Volt ágyekban egy 5 cm megnagyobbodott gyulluladt limpomám azt sebészek kiveték utána volt felületi vénás trombózis és utána begyulladt egy hosszú ér ami ágyekbol pénisz közepéig fáj .
Használok venoruton tabletta és gélt ,litogén gél
Urológus azt mondta nincs tendő vele de ülés közben nagyon szokott fájni főleg melegben és sofőr vagyok .
Fájdalomra cataflam szedek az jó vagy valami mást kéne szedni?
már 2 dobozzal elhasználtam .
2 hónapja van véna gyulladás már sokat javult de nem értem miért nem múlik a fájdalom .
Tanácsok esetleg ?
21f
Sofőrként nem kéne cataflamot szedni
Menj el a patikába és a gyógyszerész ajánl olyat, ami használ és vezethetsz mellette
Itt írnak a gyógyításról (is):
Nekem a vadgesztenye kapszulával, és kenőccsel van jó tapasztalatom.
Érvédő tabletta például amiben úgy nevezett Rutin hatóanyag van, pl. Rutascorbin. (C vitamin segíti a jobb felszívódást)
Nem igazán találtam olyan fájdalom csillapító-gyulladás csökkentő tablettát, amit sofőrök szedhetnek huzamosabb ideig, ezért a kemikáliák helyett inkább Kurkuma-Gyömbér kapszulát javasolnám. Vérhígító hatásuk is van. Mellettük fokhagyma nyersen (pl. vajas kenyérrel), vagy Fokhagyma kapszulaként ajánlott - szintén van gyulladás csökkentő, és vérhígító hatása.
Jobbulást!
Visszérgyulladásom majd lábszárfekélyem volt a bal belső bokámon. Fenyőtű teát ittam. Kb 2 – 3 hónap után kifehéredett a gyulladás helye. A duzzadt visszerek megmaradtak. A fenyő tű (levél) vérhígító hatása segített. Feloldotta a vérrögöt.
Az ötletet innen vettem:
https://www.youtube.com/watch?v=KAUKSqjYhCI
Jobbulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!