Megütottem a péniszem és vérzik és fáj is pisilesnel mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elestem biciklivel és beutottem az ülésbe a nemiszervemet. Pisilesnel verzik es faj is.Szerintetek várjak még pár napot, elfog múlni?2023. márc. 10. 21:27
1/15 anonim válasza:
Én elmennék orvoshoz. Szerintem ügyeketre/sűrgősségire is mehetsz ezzel. De lehet első körben felhívhatnád az ügyeletet és kérhetnél tanácsot.
3/15 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam el a szüleimnek? 18 alatt vagyok
2023. márc. 10. 21:40
4/15 anonim válasza:
Legkésőbb reggel ballagj be szépen a sürgősségire! Elhiszem, hogy rohadtul nincs kedved ott ülni, de muszáj lesz, nehogy még nagyobb baj legyen!
5/15 anonim válasza:
Mondjad el nekik őszintén, hogy mi történt! Biztosan ők is ezt fogják javasolni!
6/15 anonim válasza:
Ám, ha nagyon fáj, akkor érdemes lenne most kihívni az ügyeletet!
7/15 A kérdező kommentje:
Reggel elmomdom nekik, valami gyógyszert szedjek rá addig?
2023. márc. 10. 21:43
8/15 A kérdező kommentje:
Magától nem fáj csak ha pisilek
2023. márc. 10. 21:43
9/15 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy ha valami baleset ér, mindenképp ide írd ki, hogy kispist13 mit ajánl!
A lényeg, hogy sose orvost, vagy ügyeletet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!