Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bal here mellett középtájt...

Bal here mellett középtájt van egy kis kavics szerűség, fáj ha nyomom. Be is van duzzadva a here, meg mellette valami. Mi lehet ez a kavics?

Figyelt kérdés
jan. 9. 16:16
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem a herényi van...
jan. 9. 16:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Herén*
jan. 9. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Ciszta, daganat stb. Ezt mi nem tudjuk megmondani. Ilyen esetben urológust kell felkeresni. Beutaló nem kell, csak időpontot kell kérni.
jan. 9. 17:33
 4/9 A kérdező kommentje:
3# 😪😪😪😪
jan. 9. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, mit vártál? Hogy majd leadunk neked egy teljes kórképet, ultrahang és laborvizsgálat eredménnyel, hogy mi lehet ez pontosan?

Általános dolgokra, amik sok mindenkivel előfordulnak érdemes lehet a gyakori régebbi kérdései között böngészni, esetleg kérdést feltenni, de ilyen esetben, mivel nem látunk beléd, így nem is fogjuk tudni megmondani a pontos választ.

jan. 9. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:
5# Nem azt vártam, de valakivel csak történt ilyen..itt nem találtam semmit.
jan. 9. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Daganat a herén van és egy kemény elmozdíthatatlan göb ami az elején biztosan nem jár fájdalommal maximum mentálisan kellemetlen érzés, bár ezt nem tudom, mert sose volt, ne is legyen.

Ha a herezacskóba tudod mozgatni akkor ciszta lesz.

De az is lehet, hogy csak a mellékherédet tapogattad ki és azt ha tapogatod, nyomkodod, piszkálgatod akkor alapjáraton érezhetsz kisebb fájdalmat, hiszen nem arra van kitalálva, hogy azt te baszkuráld :D De akár gyulladt is lehet.

jan. 10. 00:29
 8/9 A kérdező kommentje:
7# Mozdítható és fáj, amikor nyomom.
jan. 10. 08:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokta.Hereviszér tágulat.
jan. 10. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!