Mitől kell ilyen sokszor mosdóba járnom, akár napi 15x is?
Figyelt kérdés
Kb. középiskolás koromban kezdődött, azóta 6 év eltelt, akkoriban voltam prosztata vizsgálaton, mindent rendben találtak, Kegel tornát ajánlottak, de semmi sem változott sajnos. Ezek után milyen vizsgálatra érdemes elmennem? Vese kivizsgálás esetleg? Valaki javult már meg ebből esetleg?
23/F
2023. márc. 10. 10:23
11/14 anonim válasza:
Orvos nem gyakorin keregetunk tanácsokat. Sajnos sok komolyabb betegség esetén azert nem is tud már segíteni az orvos mert rengeteg ember későn veszi rá magát arra, hogy elmenjen dokihoz. Szoval vagy magán úton vagy állami keretek között de sztem irany a doki.
12/14 anonim válasza:
Kezet mosni jársz a mosdóba??
13/14 A kérdező kommentje:
Háziorvos küldött urológia és vérvételre még anno, azt mondták ezen vizsgálatok szerint mindenem rendben, jött a Kegel, eddig pedig valóban hülyeség volt halogatni a kivizsgálást. Az évek alatt egy csöppet sem romlott a helyzet, stagnál. Érdekes dolog, hogy az évek alatt kiderült, hogy másnaposan teljesen normális az anyagcserém, akkor napi 2-3x kell csak kimennem. Attól tartok pszichés lesz. Köszönöm az eddigi válaszokat, úgy néz ki, lesz egy vese laborcsomag és vissza az urulógushoz.
2023. márc. 12. 10:09
14/14 anonim válasza:
Olyant is olvastam ám, hogy nem kell minden kis ingerecske miatt pisilni menni. Talán a toilette tréning is jó erre, amikor nem akkor kell menni, amikor inger van, hanem mondjuk minden két óra elteltével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!