Viszér műtétre mennyi hálapénzt szoknak adni a dokinak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 08:37
2/12 anonim válasza:
1 mrd
hülye kérdés nem?
egyébként pedig miért korrumpálod az orvost?
máskülönben nem végez jó munkát?
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát én sem biztos, hogy adok neki, csak az a baj hogy annyira hozzá vannak szoktatva az orvosok ahhoz hogy az emberek dugják őket pénzel, hogy ez már szinte ciki ha valaki nem ad neki. Sajnos.
2010. okt. 6. 08:21
4/12 anonim válasza:
Én nem adnék, mert nincs miből. Ezért ezen nem is kell gondolkoznom orvosi ügyekben. Régen is így volt, a feleségem kórházi ellátása is olyan volt. Sajnos. :(
5/12 anonim válasza:
Ha adsz, előre adj! Utólag már tökmindegy. Ha érted, mire célzok.
6/12 anonim válasza:
Semennyit, hiszen az a dolga. Nekem sem ad senki hálapénz az elvégzett munkám után.
8/12 A kérdező kommentje:
Tökéletesen meggyőztetek a válaszomban, most már biztos hogy nem fogok adni neki! Köszi a válaszokat!
2010. okt. 12. 22:10
9/12 anonim válasza:
Meggyőztek? Mivel? Én csak egy érvet látok itt, hogy "ez a dolga". Csak sajnos a valóság nem egészen ez. 10-ből 8 esetben tapasztaltam, hogy "hálapénz" (már a név is megtévesztő) nélkül kevésbé figyelnek oda. És sok orvos bizony nem csak hagyja, hogy korrumpálják, hanem el is várja! Mivel hogy nem elégedettek a fizetésükkel, és úgy vannak vele, hogy nem azért lettek orvosok, hogy alacsony bérekkel beérjék. És ez valószínűleg addig így lesz, amíg nem leszen itt normális fizetések. (Lehet leszavazni, kedves harcias orvostanhallgatók...)
10/12 A kérdező kommentje:
Megvolt a műtét! És nem lett adva pénz az orvosnak! Igaz mielőtt haza egedet a kórházból megjegyezte, hogy nem kell ám sántikálni, de azon kívül teljesen normálisan viselkedett így is.
2010. okt. 15. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!