Fitymafék műtétre kéne mennem, aki már túlvan rajta az irhatna?
nem kell parázni
nekem volt már
az elején pár helyen érzéstelenítenek szurival
az első nagyon szúró érzés de le leszel kötve...
a többi nem fáj még beszélnek is hozzád hogy ne legyen olyan kellemetlen
ha kész vagy kis vérzés lehet de nem fáj már akkor
a pisilés is ment az sem jár fájdalommal
Nekem is volt ilyen. Elmesélem:
Bementem az urológiára megnézetni, és megkérdezni a dokit, hogy mit tanácsol. Unottan mondta hogy toljam le a gatyám és feküdjek fel az asztalra. Mikor megláttam a kezében az injekciós tűt azt hittem tévedésben van, de nem. Azt mondta ne izguljak csak egy kicsit fog csípni az injekció...Igaza lett. Kibírható volt, bár akiknek meséltem mindegyik beleborzongott, hogy a makk alá egy injekciót szúrnak. NA ezután elővett egy elektromos ketyerét ami leginkább egy forrasztópákához hasonlított, és simán átvágta a féket! Vérzés semmi!!! Nem tartott az egész öt percig vetkőzéssel öltözéssel együtt! Azt tanácsolta huzogassam gyakran, mig teljesen be nem gyógyúl, nehogy letapadjon! Ebben nem volt hiba :-) Szóval NO PARA, egy kis semmiség az egész, és vége a folyamatos fékszakadásnak szex közben, ami sokkal szarabb érzés volt. Csak azt bántam meg, hogy nem 7 évvel elöbb csináltattam meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!