Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület műtétre, ha...

Fitymaszűkület műtétre, ha nem bírom kitisztítani a fityma alatt akkor mi lesz?

Figyelt kérdés
Még lankadtan is szorít, és ha teljesen hátrahúznám is nagy nehezen, beszorulna a makk mögé a fityma. A doki kitisztítja a műtét közben vagy hogy? Elegem van már nagyon:(
2010. aug. 8. 15:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom láttál-e már műtéteket, de még a filmekben is lefertőtlenítik előtte a bőrt. Természetesen megtisztítják.
2010. aug. 8. 15:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Hali!

NYUGODJ MEG, Pajtás! :-)

Hány éves vagy?

A műtéti előkészítés során a doki hátra fogja húzni, ill. ha szükséges, akkor erőltetni, (az fájni fog valamennyire, ha esetleg előbb nem érzéstelenített, de kitartás), mivel műtét előtt le kell az egészet Betadine-nal fertőtleníteni, a makk és a fityma közti részt is. Egy csini nővérke ki fogja tamponálni az egészet, emiatt ne fájjon a fejed. ;-)

Egyébként...

_ Mikor lesz a műtéted, és RKM-et vagy TKM-et hajtanak rajtad végre? (Részleges/Teljes körülmetélést)

_ Lézerrel, vagy szikével/elektromos szikével fog dolgozni az orvosod? Erről bexéltetek-e?

_ Mennyire makacs a szűkületed, és mióta szenvedsz vele?

Üdv: EE

2010. aug. 8. 15:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Jah a csini nővérke az nálam is megvolt :D Ne izgulj a doki majd tudni fogja a dolgokat :)
2010. aug. 8. 15:55
 4/13 A kérdező kommentje:

Pénteken.

Fogalmam sincs, nem mondtak semmit. Csak hogy metélni kell.

Mereven majdbem félig, de volt rosszabb is csak egy ideje nyújtom. A fitymám tehát tágul, de a fékem nagyobb probléma, mert már nem engedi hogy jobban tágítsam plusz lankadtan lehuzza a makkot ezért érzem hogy beakadna a makk mögé és a gáz lenne nagyon.

Amúgy a műtét után újra termelődik a faggyú és akkor hogy fogom majd lemosni a sébtől?

2010. aug. 8. 16:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Saten: Nálad mi volt? leírnád akár privben is. Körülmetéltek?
2010. aug. 8. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy fogalmad sincs? <:-O

Már bocs, de a te farkadról beszélsz ember, és ennyire nem érdekel, hogy PONTOSAN mit fognak vele csinálni?

Ha a sajátomról lenne szó, nekem NEM LENNE ENNYIRE MINDEGY, mit kezdenének vele!!!???

Miért nem kérdeztél rá pontosan?

Ha nyugtalan vagy, éppen emiatt nem csodálkozom, mert az is maradsz, de mások is a környezetedben... Ennyiből én már most azt érzem rajtad, hogy most még abszolút nem vagy kész egy műtétre, és igen könnyen úgy járhatsz, mint az itt megismert GyK-ismerősöm, akit most hétfőn a DEOEC-ben kínzott meg az orvosa a műtéttel, ő is baxott megkérdezni, és az orvos semigen volt vele kommunikatív, ennek ellenére elment a műtétjére, és szenvedett a műtét alatt végig, meg utána órákon át... (TKM)

Ha így elmész a műtétedre ennyire felkészületlenül, nem fog kellemes meglepetés érni, annyi szent!!! :-O

Pláne, hogy SEMMIT NEM TUDSZ a műtétedről!

_ Csak egy dokival nézetted meg?

_ Még mindig nem mtad, hány éves vagy...

Műtét után TKM esetén nem fog újratermelődni a faggyú, vagy csak minimális, mert a mirigyek a szabad makk miatt elszáradnak. Ha csak RKM lenne, akkor talán termelődne továbbra is faggyú, azonban kamillázni/papsajtfürdőztetni, hintőporozni, kenni kell majd, és mivel egy ideig nem lehet visszahúzni, a sebhegedés idejére nem kell a faggyútermelés miatt aggódnod.

Te srác, gyeremá', beszéljük meg a dolgokat >>priviben, mielőtt még magadnak okoznál a saját tudatlanságod következményeként néhány igencsak kellemetlen meglepetést!!! :-O

EE

2010. aug. 8. 16:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért fogalmam sincs, mert az urológus csak annyit mondott körül kell metélni és adott beutalót a kórház urológiai osztályára. Gondolom ott jobban foglalkoznak velem és nem egyből tolnak a műtőbe. Azért ennyire nem lehetnek embertelenek. 25 vagyok amúgy.
2010. aug. 8. 16:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Gondolom = Biztos = Nem 100% (=/= 100%, vagyis NEM BIZTOS!)

"Azért ennyire nem LEHETNEK embertelenek."

A DE OEC-ről is pontosan ezt hittük... o.O

Túl sok itt a bizonytalan tényező, én pedig biztosra megyek, és a helyedben is ezt tenném, Tesó!

Ezért lenne sztem haxnos először is bexélgetnünk.

EE

PS: Saten, nálad mi volt, és mikor, hányévesen?

2010. aug. 8. 16:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálam lankadtan rendesen fel lehetett húzni tudtam tisztítani is de mereven már meg se mozdult. Többször "rántották" vissza kiskoromban aminek hála ilyen sebes lett a vége és így még nyújtogatni sem lehetett. 17 évesen mentem el vele a dokihoz, mondta, hogy teljes körülmetélés lesz meg is kaptam az időpontot. Bementem, engem altattak, megcsinálták. A nővérke szépségét bizonyítja, hogy amikor kész volt a műtét félálomba már jelzett a szerkezet :D. Akkor ott per pillanat nem volt túl kedves érzés. Ébredés után fél órával elhagytam a rendelőintézetet. Következő nap már gyúrtam, bár kicsit begyulladt de semmi különös nem volt vele.
2010. aug. 8. 17:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Időközben kaptam még1 friss hírt Debrecenből...: ucsak DE OEC Klínikák...

Megint nem hatott megfelelően a Lidocain,... annak ellenére a doki igggen-igen rendes volt, és gondos... a személyzet is,... a srác akivel bexéltem IGGEN DÍCSÉRTE őket. A doki RKM-et végzett, míg az eredeti, másik doki a DE OEC-en alapból TKMetélte volna. Ez a rendes doki azonban EREDETILEG NEM A KlínikákON RENDEL...

Viszont itt vmi nagy gebasz le7 a Lidokainnal is, meg az alapból a Klínikákon rendelő/műtő orvosokkal is... úgyhogy Debrecen Klínikákat felejtsétek el!!! Kivéve, aki azt akarja, hogy jó alaposan megkínozzák...

@ SATEN:

Köszi Saten, hogy megosztottad velünk tapasztalataidat. ha jól megcsinálták, és szép, esztétikus az eredmény, és persze mint olvasom, szükséges volt, így rendben. (Heges fitymával tényleg sok gond van, ezt sokan mták is már...)

@ KÉRDEZŐ:

Én elbeszélgetnék veled MSN-en/SkyPE-on, hogy kiderít7sük, mit tudsz erről az egészről... mert ahogy látom, bizonytalan vagy, és nagyon kivagy, esetleg félsz is a dologtól. Az ajánlatom áll, bátran írj rám >>priviben, és adj benne címet! Hidd el, le7 jobban jársz... van vesztenivalód??? (Sztem csak a fitymád, de az sem ettől...)

Üdv: EE

2010. aug. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!