Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért, mi hatására változhatot...

Miért, mi hatására változhatott így meg? Több lent.

Figyelt kérdés
Egy sportos 17 éves srác aki nagyon csinos fiú volt még augusztusban meg előtte is, amióta ismerem mindig csinos volt, most nagyon megváltozott pedig nem hagyta abba a sportot. Felpuffadt a feje, fura ragyás lett az arca, hízott is. Arca teljesen eldeformálódott, nem is lehet felismerni nagyon, úgy értem ezt ,hogy megnézek róla egy pl, augusztusban készült képet és össze hasonlítom egy most januári vagy decemberi képpel hát nem lehet megmondani, hogy a két képen ugyanaz a srác van. Nem értem miért deformálódhatott el így. Mit lehetne vele csinálni, hogy újra a régi legyen? Féltem. Ilyesztő ez az egész!!!

#srác #elderformáldott
2023. jan. 7. 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szteroidhoz nyúlt.
2023. jan. 7. 08:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet valami emésztőrendszeri betegség is. Volt egy ismerősöm, aki Crohn betegségben szenvedett, viszont a diétáját sosem tartotta. Nála volt hasonló tünet, fel sem lehetett ismerni később. Mintha egy tök másik ember lett volna.
2023. jan. 7. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!