Milyen mértékben, minek a hatására változhatnak az egyén kompetenciái?
Figyelt kérdés
Vannak ezek az országos kometencia mérések, 4., 6. és 10. osztályban.
Az első kettőn (és általaban a tanórákon is) jobban teljesítettem szövegértésből, magyarból és töriből, mint matekból. A 9-10. osztályt humán tagozaton végeztem, matek órákon nem figyeltem oda. Majd a 10.-ben írt kompetencia mérésen matekból sokat javultak az eredményeim, szövegértésből pedig csökkentek. Mi lehet ennek az oka?
Ezek után (még az eredmény ismerete előtt) reálos irányra váltottam, most mérnöknek tanulok.
Örülök, hogy szerencsésen változtam, de kissé szokatlannak tűnik ez a dolog. Érdekel, mi lehet az oka.
2019. márc. 5. 15:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!