Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ütés hatására, és lelki...

Ütés hatására, és lelki sérülés hatására mennyire változhat meg a pénisz mérete és a herék müködése?

Figyelt kérdés

Egyik haverom 20 kisöccse 10. régen sokat verekdtzek amikor haverom sokszor megrugta a kisöccse péniszét.

Nem tudja a haverom hogy amitt olyan kicsi-e az öccse pénisze(1-2 cm)és a heréi is nagyon kicsik.Büntudata van, hogy nem-e egy örök életre megbélyegezte kisöccsét hogy mind a méretét, mind hogy nemzőképtelen lett-e hogy ennyiszer megütött, és hogy sokat veszekedtek régen.

2010. jún. 29. 15:52
1 2
 1/13 anonim válasza:
hát az ütés tuti nem tett jót neki... urológushoz kéne fordulnia, mert különben nagyobb baja is lehet belőle, minthogy nemzőképtelen legyen és megbélyegzett. az urológusok meg sok mindenre tudnak gyógyírt... és renget pénisznövelő módszer is van..
2010. jún. 29. 21:11
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi.de mondjuk elég gáz:S mert ugye erről még nem is beszéltek a szüleiknek, vagyis ismerősöm nem beszélt erről, a szüleiket meg nem is zavarja, úgy gondolják természetes, pedig lehet hogy ezeknek volt valami hatása ezen a téren:S, nem is tudja hogy hogy kezdjen hozzá, msot fogja kézen az öccsét és menjenek el ketten? kicsit hülyén nézne ki az orvosnál is, meg a szülőknek is hoghy mondanák el:Sde mondjuk ez az egyetlen megoldás, vagy van más?
2010. jún. 29. 22:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Egy 10 éves kisfiúnak lankadt állapotban amúgy sem nagy a pénisze.

Az ütések magára a méretre nincsenek befolyással, viszont a heréknél már más a dolog.

Ott elképzelhető, hogy lehetnek problémák, ha hosszú ideig és sokáig csak ott kapta a kisöcsi a fenyítést a bratyótól.

A testvérnek lehet bűntudata, de ha a szülők megtudják, hogy mit tett, még komolyabb baja is lehet, mint a lelki aggodalom.

A haverodnak tanácsolom, hogy köpjön egyet fel és álljon alá.

2010. jún. 30. 19:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát én is csak néztem mikor elmesélte, de most valami megoldás kéne:S, mert attól hogy a báttyával akármi is történik még nem fog meggyógyulni, ha van valami baja, az öccse, szóval most inkább erre kéne valami válassz, meg hogy ezt az orvosist is hogy csinálja meg, vagy van valami más útja?:S teljesen kivan akadva, és elhiheted hogy már 1000x megbánta, és elképesztő bűntudata van... csak rossz látni szenvedni és ezt csak ugy tudja ő is megszüntetni, hogyha az öccse egészséges lesz, vagy legalábbis tudnak valamit az állapotárol.
2010. júl. 1. 13:40
 5/13 anonim ***** válasza:
természetes szelekció...
2010. júl. 4. 03:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Hali!

Te figyu!

_ Hogy jött ez nála elő, hogy most pont ezen kezdett agyalni? Minek a hatására jött nála ez az aggály előtérbe, és mi késztette rá, hogy elmondja neked pont most?

_ Szándékos megrúgásról vagy hancúrozás közbeni birkózásos balesetről beszélünk? Ha szándékos, miért rúgdosta meg a nálánál jóval fiatalabbat?

_ Öcsije fájlalja a kukiját, ill. érez vmi kellemetlent a heréi környékén?

Üdv: EE

2010. júl. 4. 06:42
 7/13 A kérdező kommentje:
elég közeli haverok vagyunk, és hát elég sok lelki problémmával küszködik, mindig is nagyon labilis volt érzelmileg, nagyon kivolt bukva, mert igazából haveromnak van egy bátyja (27 éves)és még régebben ő is igy nevelete ritkán haveromat, bár mondjuk csak 1-2 alkalommal, de volt oylan is hogy haveromnak emiatt orvoshoz kellett mennie... nagyon berágott a bátyára, de rajta nem tudta levezetni, mert hát kb. 2x akorra mint ő és ott volt az öccse, aki semmireől se tehet az ég egy adta világon, de valahon ő került a "célkeresztbe" egyszerűen annyira bedühödt, hogy nem is gondolkodott, cska a fejébe vedte, hogy most kitölti a dühét, és hát valőszinűleg innen jött az "ötlete".Amugy meg nem beszélt még erről öccsével, de nem is nagyon meri megemliteni:s azt mondaj hogy sokszor van hogy játszik, és mondjuk csinál ilyen éles mozdulatokat, vag ugrál, és akkor ugy látja az öccsén hgogy eléggé összehuzza a homklokát és sokszor nagyon ingerült, és sokszor fogdossa a kukiját is.... egyszerűen ettől már teljesen padlón van hogy egy másik ember miatt igy kikészitett egy teljesen ártlamhatlan harmadik félt, nem tudja hogy kezelni mind lelkileg, mind pedig hogy hogy esgitse öccsét, vagy hogy hogy deritse ki hogy mivan, teljesen tanácstalan:s már az öngyilkosságon is gondolkodott, hogy mivan ha tönkretette az öccse életét:S, mondta hogyha kiderül hogy valami komoly betegsége lenne öccsének, tuti begyógyszerezi magát:sss nem tudom mi lesz vele, nagoyn kivan...
2010. júl. 4. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Értem.

A következőre kérnélek kedves Kérdező!

Vond be a fórumbeszélgetésünkbe ezt a haverodat (vagy barátodat?)...! Nem tudom, tud-e arról, hogy kiírtál ide egy kérdést a problémájával kapcsolatban, meg hogy esetleg szokott-e ide a GyK-ra feljönni, de most már kezd egyre világosabb lenni, mi is itt a VALÓDI baj!? Mondd neki, hogy találkoztál vkivel, aki talán tudna segíteni neki feldolgozni ezt a fajta dilemmát, de ahhoz azonban, hogy ezt megbeszélhessük, ahhoz kell ő is, (nem szeretem a postásokat). Aztán, ha ő úgy gja... akkor kettesben, akár hármasban is folytat6juk a beszélgetést. (Mert neki most ez kell... !)

Üdv: EE

2010. júl. 5. 01:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Barát, mi? LOL
2010. júl. 5. 13:34
 10/13 A kérdező kommentje:
utolsó előtti.elmondtam neki hogy feltettem a problémáját anonimként,bár őt még ez se nyugtatta meg,és mondta hogy bármire hajlandó, csak az öccsén és ezáltal magán is tudjon segiteni.hogy képzeled a beszélgetést?
2010. júl. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!