Ütés hatására, és lelki sérülés hatására mennyire változhat meg a pénisz mérete és a herék müködése?
Egyik haverom 20 kisöccse 10. régen sokat verekdtzek amikor haverom sokszor megrugta a kisöccse péniszét.
Nem tudja a haverom hogy amitt olyan kicsi-e az öccse pénisze(1-2 cm)és a heréi is nagyon kicsik.Büntudata van, hogy nem-e egy örök életre megbélyegezte kisöccsét hogy mind a méretét, mind hogy nemzőképtelen lett-e hogy ennyiszer megütött, és hogy sokat veszekedtek régen.
Egy 10 éves kisfiúnak lankadt állapotban amúgy sem nagy a pénisze.
Az ütések magára a méretre nincsenek befolyással, viszont a heréknél már más a dolog.
Ott elképzelhető, hogy lehetnek problémák, ha hosszú ideig és sokáig csak ott kapta a kisöcsi a fenyítést a bratyótól.
A testvérnek lehet bűntudata, de ha a szülők megtudják, hogy mit tett, még komolyabb baja is lehet, mint a lelki aggodalom.
A haverodnak tanácsolom, hogy köpjön egyet fel és álljon alá.
Hali!
Te figyu!
_ Hogy jött ez nála elő, hogy most pont ezen kezdett agyalni? Minek a hatására jött nála ez az aggály előtérbe, és mi késztette rá, hogy elmondja neked pont most?
_ Szándékos megrúgásról vagy hancúrozás közbeni birkózásos balesetről beszélünk? Ha szándékos, miért rúgdosta meg a nálánál jóval fiatalabbat?
_ Öcsije fájlalja a kukiját, ill. érez vmi kellemetlent a heréi környékén?
Üdv: EE
Értem.
A következőre kérnélek kedves Kérdező!
Vond be a fórumbeszélgetésünkbe ezt a haverodat (vagy barátodat?)...! Nem tudom, tud-e arról, hogy kiírtál ide egy kérdést a problémájával kapcsolatban, meg hogy esetleg szokott-e ide a GyK-ra feljönni, de most már kezd egyre világosabb lenni, mi is itt a VALÓDI baj!? Mondd neki, hogy találkoztál vkivel, aki talán tudna segíteni neki feldolgozni ezt a fajta dilemmát, de ahhoz azonban, hogy ezt megbeszélhessük, ahhoz kell ő is, (nem szeretem a postásokat). Aztán, ha ő úgy gja... akkor kettesben, akár hármasban is folytat6juk a beszélgetést. (Mert neki most ez kell... !)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!