Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért vagyok körülmetélve?

Miért vagyok körülmetélve?

Figyelt kérdés
Kiskoromban fel sem tűnt, de már egy ideje rájöttem, hogy nem átlagos a péniszem, körül vagyok metélve. Mióta tudom az eszem, ilyen a farkam. Fogalmam sincs az egészről, miért és mikor lett ez megcsináltatva. Apukámé, nem tudom milyen. Nem zavar egyelőre ez az állapot, csak körülöttem senkinek sem ilyen és kicsit szégyenlős vagyok emiatt. Nem nagyon merek levetkőzni edzés után, stb. Ráadásul fogalmam sincs, miért van ez az egész. 18F

2023. jan. 6. 19:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
30-as: Igen, szoktak metélni
2023. júl. 3. 21:28
 32/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Azóta ugye kiderült, hogy azért vagyok metélve, mert apukám is az és meggyőződése, hogy sokkal jobb így. Mindig hangsúlyozza, hogy legyek büszke inkább, mint ő, és ne szégyenlősködjek.
2023. júl. 18. 09:42
 33/34 anonim ***** válasza:
88%
Örûlj neki, hogy meg van csinàltattva! Biztos fitymaszûköleted volt, amit koràn észrevettek a szûlök! Egy metélt pénisz sokkal jobban tisztàn lehet tartani és több öröme lelluk a nônek benne!
2023. júl. 18. 11:49
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg büszke is vagy rá
2023. júl. 22. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!