Kinek volt melléfogás a körülmetélés?
Sziasztok!
2 hónapja volt circumcisiom. Lassan 1 éve fennálló gyulladásos eredetű panaszokra (balanoposthitis) javasolta magán urulógus. Azt mondta nagy magabiztossággal hogy sok ilyen esetet látott és ez tuti segíteni fog, áldani fogom a nevét stb. Előzetesen 1.5-2 hónapot mondott teljes felépülésre. Mivel 9 hét eltelt és még mindig érzékeny a makk sokszor legkisebb érintésre is (nadrág ha hozzáér, fürdés után törölközés stb), és a fitymaféknél lévő ödéma sem lett sokkal kisebb (és szintén érzékeny) felhívtam a dokit aki közölte hogy ödéma gyógyulása 2-4 hónap, a makk szarusodása 6 hónap, de egy év is lehet akár, és - mivel minden ember más és máshogy reagál rá - lehet hogy az érzékenység fennmarad életem végéig. Mivel 38 éves vagyok még nem szeretnék lemondani bizonyos dolgokról (gyerek szerencsére már van és tesót nem akarunk, de a gyártási folyamat további része jó lenne), és bár a feleségem - egyelőre - megértő, de nem biztos hogy ugyanennyi idősen sokáig az marad, szóval lehet erősen befolyásolja a hátralévő életem hogy így elcseszték ezzel a műtéttel (ha elmondják előtte őszintén hogy mire lehet számítani nem csináltatom meg). Vannak akik hasonló cipőben járnak? Van bmi remény a javulásra? Ha így marad van bmi megoldás hogy legalább a fájdalmat, érzékenységet megszüntessék? (akár a szexet is beáldozva, lényeg hogy ne úgy kelljen leélnem a hátralévő életem hogy hozzá sem tudok érni a pélóhoz)
HÚÚ Jó rá csesztél ! Sajnálom.
Óvszert nem próbáltál ráhúzni ?? Vagy ha fáj, nyilván fel sem áll ?
Én bár nem vagyok sem férfi, sem orvos, de úgy gondolom, érzékeny területen történt beavatkozás, a szervezetnek időbe telik, mire tudja regenerálni. Fogyassz sok folyadékot (az ödéma miatt, hogy a szervezet ne akarja visszatartani a vizet) és kerüld a lisztet, cukrot, tejtermékeket, hátha dobnak a gyógyulási folyamaton (ha pl. a megszokottnál több ch-t eszek, több problémám is van).
Mielőtt ennek nekivágtál volna, érdemes lett volna egy kicsit másfelé is kutakodni, nem vagy-e pl. érzékeny valamilyen ételre, sokszor olyan tüneteket tud az élelem produkálni, hogy ajaj. Hamarosan én is kivizsgáltatom magam gluténérzékenységre.
A feleséged pedig szerintem megértő lesz a gyógyulási folyamat alatt. Ha van egy kis fantázia, akkor lazán jól tudja érezni magát. 🙂 Mihamarabbi gyógyulást!
Szia!
A táplálkozást sokan mondják. Pár hónapja nem iszom tejet (rizstejjel helyettesítem), sajtot sem eszem, joghurtból a cukormentest, cukor helyett is édesítőt rakok reggel a kávémba, sőt, műtét után kb 2 hónapig alkoholt sem ittam stb. Ok, most Mikulás,Karácsony stb közeledtével gyerkőc annyi csokit kapott hogy sokszor besegítek hogy foggyon, de minden élvezetet nem akarok száműzni az életemből. Az elmúlt 1 évem így is kuka kb. Az a baj hogy egyrészt a magándoki annyira egyértelműen, magabiztosan mondta a műtétet, meg olyan rég szenvedtem ezzel a gyulladással hogy úgy voltam vele elmegyek a falig. Direkt nem olvastam véleményeket operáció előtt nehogy elbizinytalanítsanak. De most már sajnálom. Elég depis tudok sajna az egész miatt lenni de majd csak megtanulok vele együtt élni.
Sajnos doki megszivatot ez gyógyulási folyamat de kitartást.
Remélem mielőbb egy másik dokit keres fel
Uhh ez kemény föleg H férfiként tudjuk nem legkönnyebb ilyenel dokihoz menni.
Egyébként igen német sokkal jobb
Akkor egyelőre gyulladásgátló fürdőt javaslok so gyömbér fürdő az segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!