Kinek volt melléfogás a körülmetélés?
Sziasztok!
2 hónapja volt circumcisiom. Lassan 1 éve fennálló gyulladásos eredetű panaszokra (balanoposthitis) javasolta magán urulógus. Azt mondta nagy magabiztossággal hogy sok ilyen esetet látott és ez tuti segíteni fog, áldani fogom a nevét stb. Előzetesen 1.5-2 hónapot mondott teljes felépülésre. Mivel 9 hét eltelt és még mindig érzékeny a makk sokszor legkisebb érintésre is (nadrág ha hozzáér, fürdés után törölközés stb), és a fitymaféknél lévő ödéma sem lett sokkal kisebb (és szintén érzékeny) felhívtam a dokit aki közölte hogy ödéma gyógyulása 2-4 hónap, a makk szarusodása 6 hónap, de egy év is lehet akár, és - mivel minden ember más és máshogy reagál rá - lehet hogy az érzékenység fennmarad életem végéig. Mivel 38 éves vagyok még nem szeretnék lemondani bizonyos dolgokról (gyerek szerencsére már van és tesót nem akarunk, de a gyártási folyamat további része jó lenne), és bár a feleségem - egyelőre - megértő, de nem biztos hogy ugyanennyi idősen sokáig az marad, szóval lehet erősen befolyásolja a hátralévő életem hogy így elcseszték ezzel a műtéttel (ha elmondják előtte őszintén hogy mire lehet számítani nem csináltatom meg). Vannak akik hasonló cipőben járnak? Van bmi remény a javulásra? Ha így marad van bmi megoldás hogy legalább a fájdalmat, érzékenységet megszüntessék? (akár a szexet is beáldozva, lényeg hogy ne úgy kelljen leélnem a hátralévő életem hogy hozzá sem tudok érni a pélóhoz)
Sajnálom. De furcsán is néz ki?
A kasztrálással miért lesz jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!