Körülmetélés után mennyi idő múlva lesz kevésbé érzékeny a makkom? Mivel előztétek meg,hogy kidörzsölje az alsónemű? Mard utána látható heg? Most elég csúfos állapotban van 3 nappal a műtét után...
Erre itt csak az ezen átesettek írásaiból lehet következtetni.
Nagyon szélsőséges,írtak már 3 hetet is,meg 2 évet meghaladót is .
A makkon lévő érző idegvégződések kidörzsölését megakadályozni nem lehet.
Hogy milyen marad az a sebész orvos ügyességén múlik.
3 napos állapotban ezt még nem lehet eldönteni.
Heg marad, de az kezelhető szilikonos sebkezelővel. A varratokat is majd óvatosan szedd vagy szedesd ki pár nap múlva. Valószínűleg lesz színátmenet is a sebnék, mert általában a belső fityma és a pénisz maradék bőre eltérő színű.
Az idegek majd újrahúzalozódnak vagyis szaknyelven átidegződnek nagyjából a seb köré, ahonnan a fitymád indult. A makkod is hozzá fog szokni, hogy fedetlen. Nem lesz semmi baj, de legalább 2-3 hét a sebgyógyulás, majd utána pár hónap a teljes gyógyulás.
Makkérzékenység nekem 4 napig volt.
Csak hátrahúzva hordom,így a többire nem tudok válaszolni.
Ööö,nekem felnőttként (25 év) volt körülmetélés és a doki 4 hét nyugit mondott. Sajnos minél később,annál tobb a stop a recska előtt, a hajnali merevedés bele van kalkulálva.
Kitartást haver, kell hozzá 🤔
3as vagyok:nem vagyok metélt,csak hátrahúzva hordom a meglévő fitymám.
Gondolom makkérzékenység tekintetében nincs különbség,hogy metélt,vagy csak hátrahúzas miatt fedetlen,a többihez emiatt nem tudok hozzászólni.
3 nappal vagy a műtét után, írtad.Még ne várj csodákat.
"Körülmetélés után mennyi idő múlva lesz kevésbé érzékeny a makkom?"
Két héttől terjedőleg bármennyire.Lehet pár hónap, lehet 3 hét.
"Mivel előztétek meg,hogy kidörzsölje az alsónemű?"
Sehogy.Frissen műtött állapotban úgy is bevan kötve, gyógyulás után már mindegy volt.
"Mard utána látható heg?"
Nem kéne.Azért még is csak egy 15-30 perces rutinműtétről van szó...
Nyugi, én is most szenvedek vele. 2 kör fájdalomcsillapító után 20-25 perc kínzás (szerencsések, akik ezt megúszták), 20-30 perc varrás. A végére majdnem elaludtam az érzéstelenítőtöl, de még úgy is fájt.
Engem csapdába csaltak, csak bemetszés/fék átvágás lett volna, aztán egy b+ után (nem nekem mondta) leszedte teljesen. 5. napon vagyok, még nagyon kényelmetlen (hozzáérnek a varratok a makkhoz). Most fogom kipróbálni a bepanthen + -t, remélem azért javít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!