Szegeden van olyan hivatásos masszőr, akinél bátran levehetem az alsóneműt is?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez elfogadott, de nem minden masszőr szereti, ha egy férfi meztelenre vetkőzik.2020. dec. 19. 16:30
1/12 anonim válasza:
Ha hason felszel nem látni.Ha háton,akkor letakarja .
2/12 anonim válasza:
A férfi masszőr meg is tiltja hogy levedd a gatyát.
3/12 anonim válasza:
azért ez attól függ .. sportoló srcáoksokat járnak, sőt sokan minden edzés után masszőrhöz és mindegyik leveszi.
4/12 anonim válasza:
Tanult maször nem tiltja meg. Ez Hobby maször max mivel egy kepzetszakembernek mindegy ferfi vagy nö nem testkent kezeli Ami felizgatja hanem munkaeszközkent
5/12 anonim válasza:
Amikor a combod masszírozza, akkor a hajlatig teszi. Ha nincs rajtad boxer előfordulhat hogy a farkadhoz ér. Ez lenne a célod? Mert ha igen akkor keress inkább egy fizetős erotikus masszőrt.
6/12 anonim válasza:
ha csak nem eleve olyanhoz mész, akinél ez alap, és akár a happy end is. mindegy h férfi vagy nő, hallottam már soktól.
8/12 A kérdező kommentje:
Mert úgy kényelmesebb és tradicionálisan meztelen van a vendég és törölközőt tesznek oda.
2020. dec. 20. 13:20
9/12 anonim válasza:
Meleg vagyok és gyógymasszőr.
Ahogy írták előttem, a munkám során csak egy darab gyurma vagy semmi más.
De még mindig jobb meztelennek lenned(úgyis takarva lesz törölközővel), mint teljesen felöltözve és úgy kezelést adni! :D
22f
10/12 anonim válasza:
hát ha meleg vagy, akkor annyira nem lehet közömbös és gyurma neked egy esetleg ráadásul neked tetsző meztelen srác ... most nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!