Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után mennyi idő...

Körülmetélés után mennyi idő múlva lesz kevésbé érzékeny a makkom? Mivel előztétek meg,hogy kidörzsölje az alsónemű? Mard utána látható heg? Most elég csúfos állapotban van 3 nappal a műtét után...

Figyelt kérdés

2022. dec. 7. 17:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Ezért én perelnék.

2022. dec. 14. 10:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Az a gond 11-es válasz, hogy ez olyan téma, amivel nem mész szívesen bíróság elé, mással sem, de a farkaddal főleg nem, ezt tudja az egészségügy is.

Egy havernak szúrtak el felnőttként korulmetelest, elvileg a Honvedban korrigálnak plusz költség nélkül.

2022. dec. 16. 12:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Enyémet nem szúrták el,csak még így 10.ik nap is roppant kínos.Doki viszont azt mondta"jól néz ki"🤣
2022. dec. 16. 12:47
 14/17 Csupasz makk ***** válasza:
Nekem 2-3 hónap kellett, amíg hozzászokott a lecsupaszított makkom, hogy hozzáér az alsógatyámhoz. Semmiképpen ne hordj boxeralsót, csak slipet, ami jól tartja a szerszámodat, így nem csúszik ide-oda!
2022. dec. 20. 17:17
 15/17 anonim válasza:
Én 2.5 hónappal vagyok műtét után, kb 2 hónapja járok fedetlenül és még mindíg elég érzékeny. Sőt, nekem kb ugyanolyan duzzadt/ödémás még ennyi idő elteltével mint műtét után. Mondjuk nekem 4 hónapot mondott a doki teljes gyógyulásra, hozzátéve hogy a makk szarusodási folyamata fél-1 év is lehet, és sajna van akinek ennyi idő után is érzékeny marad. Nekem szerintem elkúrták, de 1 hónap múlva megyek a paraszthoz aki műtött, majd kiderül (bár szerintem nem fogja elismerni ha elcseszte akkor sem)
2022. dec. 31. 16:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem most van 1 hónap es 4 nap és már nem érzékeny a makk,sőt erekció közben sem húzódik,fáj semmi.Nekem nem is volt ödémás pedig 70 perc lett a műtét.
2023. jan. 1. 10:23
 17/17 anonim válasza:

Körülmetélés után volt valakinek, hogy a makk tövében, ahol a megmaradt fitymával találkozik, ahol össze is van varrva, ott egy részén (kb. 1 cm hosszan) a varrásnál a makk felső részének tövénél van egy kis kinövés vagy kifordult, nincs jól levarrva vagy a doki sarjadásnak mondja (St: +A sebvovalban a dorsalis oldalon sarjadás látható.)(elvileg van h így gyógyul meg...) ilyen lágy szövet szerű valami, nem tudom...nem fáj, de elég furán néz ki, és még nem "használom", de ha fogom félek, h útban lesz vagy megsérülhet. Doki azt mondja nem lesz gond, de attól félek csak magát próbálja "menteni"...

Amúgy is 4 hete volt a műtét, és még szinte az összes varrat bent van és a varrat vonalából (fenti részen) kellemetlen szagú válladékozás van még most is kis mértékben. Bár az első pár hétben voltak ennél sokkal rosszabbak is (ödéma, vérzés...), szóval legalább javul azért...még most is áztatom kamillában, meg kötözöm is, a műtét óta már kb egy kilóméter géz ráment :D mit gondoltok? Köszönöm előre is a válaszokat!

2023. máj. 1. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!