Miért vagyok körülmetélve?
De haragszol rá és jogos is mert neki ilyen nem kell az egész családnak felesleges csokitas mi az előnye semmi , mi hátránya
Érzéketlenebb makk, nem tudod rendesen kiverni, megjelenhetnek barna foltok makkon mivel nincs vedelem külső behatások ellen
Akik lepontoztak mondjanak mar egyet ?
Tisztas hülyeség felperc sincs lehuzni. Szóval csak egyet
Nekem sok problémám volt a fitymámmal egész életemben. Kiskoromban többször kellett orvosnak leválasztania, mert letapadt. Fiatal koromban elszakadt a fitymafékem. Na ezt senkinek sem ajánlom, nem kellemes látvány azt látni, ahogy folyik a vér az álló farkadból. Mindig is volt egy kis relatív szűkületem, de effektíve gondokat okozni 26 éves korom környékén kezdett. Elkezdett felrepedezni a bőr, hegesedve gyógyult, amitől még szűkebb lett, és így tovább. Most 28 éves vagyok, egy hete estem túl a körülmetélésen. Olyan rossz volt már az utolsó hetekben, hogy ernyedten sem tudtam egyáltalán hátrahúzni. Egyelőre csak előnyét látom a körülmetélésnek.
A fityma egy evolúciós maradvány. Párezer éve már semmiféle fontos szerepe nincs. Ezrelélkben mérhető azoknak a mellékhatásoknak a mértéke, amikre itt nagyban szoktak hivatkozni, élen az érzéketlenséggel. Több, mint másfél milliárd ember, a férfi lakosság majdnem 40%-a van körülmetélve.
Számomra olyan, mint a bölcsességfog. Nincs semmi szerepe annak, hogy van. Sokaknál nem okoz gondot, de sokaknál igen. Fölöslegesnek gondolom preventív céllal eltávolítani, de nem is ítélem el, mert semmi negatív hatása sincs.
28 köszönöm végre egy korrekt válasz :D
Többi lepontozo meg bekaphatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!