Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért vagyok körülmetélve?

Miért vagyok körülmetélve?

Figyelt kérdés
Kiskoromban fel sem tűnt, de már egy ideje rájöttem, hogy nem átlagos a péniszem, körül vagyok metélve. Mióta tudom az eszem, ilyen a farkam. Fogalmam sincs az egészről, miért és mikor lett ez megcsináltatva. Apukámé, nem tudom milyen. Nem zavar egyelőre ez az állapot, csak körülöttem senkinek sem ilyen és kicsit szégyenlős vagyok emiatt. Nem nagyon merek levetkőzni edzés után, stb. Ráadásul fogalmam sincs, miért van ez az egész. 18F

2023. jan. 6. 19:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
55%

Amikor egy szűkület komolyan nem befolyásolja az egészséget,miért viszi a szülő metélésre ? Nagyon fiatal korban abszolút nem lehet kivédeni,mert hogy a szülőnek mindenhez joga van .Döntse el mindenki ha nagykorú,18 éves lesz.

Az is érdekes ,ha pl. 17 évesen akarja a fiú metéltetni magát,és a szülő ebbe nem egyezik bele,a műtét elmarad.A műtétbe bele egyező nyilatkozatot csak a szülő írhatja alá. Érdekes törvényeink vannak.

2023. jan. 7. 17:33
 12/34 anonim ***** válasza:
88%

Én pl azért lettem körülmetélve kiskoromban mert volt h begyulladt a fityma alatt, de én emlékszem rá. Inkább örülj h te nem emlékszel :D

Volt más is az osztályban aki körül volt metélve, nem sokat számít szerintem, volt h téma lett, de inkább csak mert érdekes. Ha mindig ugyanazokkal edzel, akkor elég egyszer túlesni rajta, utána már nincs újdonság ereje

2023. jan. 8. 18:43
 13/34 anonim ***** válasza:
80%

Vallási ok (pl. zsidó vagy muszlim családban)

Születési hely (pl. USA)

Egészségügyi ok (pl. fitymaszűkület)

Higéniás ok (pl. intimhigénia, tisztaság)

Családi ok (pl. tesód vagy apud miatt)

2023. jan. 9. 22:49
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen engem pl fitymaszűkület miatt:)
2023. jan. 10. 07:57
 15/34 anonim ***** válasza:
65%
Ne foglalkozz vele, ritka de nem vagy egyedül mint látod. Nem hiszem, hogy bármiben hátrányos vagy zavaró lenne.
2023. jan. 10. 16:38
 16/34 anonim válasza:
100%

Szia!

Esetleg apukádnák négyszemközt kéne rákérdezni.

2023. jan. 10. 17:51
 17/34 anonim ***** válasza:
16 Jol mondod
2023. jan. 10. 18:39
 18/34 anonim ***** válasza:
56%
Arra emlékszem, hogy felhúzva maradt, és nem ment vissza a helyére, emiatt kellett.
2023. jan. 15. 08:57
 19/34 anonim ***** válasza:
64%
Az elmúlt 1 hétben nem kérdezted meg?
2023. jan. 15. 11:29
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Kiderítetted azóta?
2023. febr. 15. 04:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!