Miért vagyok körülmetélve?
Amikor egy szűkület komolyan nem befolyásolja az egészséget,miért viszi a szülő metélésre ? Nagyon fiatal korban abszolút nem lehet kivédeni,mert hogy a szülőnek mindenhez joga van .Döntse el mindenki ha nagykorú,18 éves lesz.
Az is érdekes ,ha pl. 17 évesen akarja a fiú metéltetni magát,és a szülő ebbe nem egyezik bele,a műtét elmarad.A műtétbe bele egyező nyilatkozatot csak a szülő írhatja alá. Érdekes törvényeink vannak.
Én pl azért lettem körülmetélve kiskoromban mert volt h begyulladt a fityma alatt, de én emlékszem rá. Inkább örülj h te nem emlékszel :D
Volt más is az osztályban aki körül volt metélve, nem sokat számít szerintem, volt h téma lett, de inkább csak mert érdekes. Ha mindig ugyanazokkal edzel, akkor elég egyszer túlesni rajta, utána már nincs újdonság ereje
Vallási ok (pl. zsidó vagy muszlim családban)
Születési hely (pl. USA)
Egészségügyi ok (pl. fitymaszűkület)
Higéniás ok (pl. intimhigénia, tisztaság)
Családi ok (pl. tesód vagy apud miatt)
Szia!
Esetleg apukádnák négyszemközt kéne rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!