Rossmanban kapható potencianövelő mennyire hatásos?
Nem használtam még, de elolvastam az összetevőket: maca gyökér, taurin. Utóbbi a redbullban is van, felpörget de a cerka nem fog állni tőle. A maca gyökér erekcióra gyakorolt hatása meg kb. mint lázcsillapításnál a kamillatea. Valamit biztos használ, de csodát ne várj tőle.
A "valódi" Kamagra már hatásos annak a hatóanyaga (szildenafil-citrát) miatt, de az meg nem kapható legálisan.
Maca kivonat tartós szedése tapasztalataim szerint fokozza a vágyat,ettől a cerka is keményebb,hamarabb áll.
Az viszont igaz,hogy közel sem olyan durva a hatása mint a szildenafil,tadalafil tartalmú szereknek.
Én múltkor ittam taurinos reddbult, ami úgy tudtam hogy Magyarországon nincs is, mert olyat olvastam hogy nem lehet itthon valamiben egyszerre koffein és taurin is…
Mindenesetre nem tudtam, hogy a taurinnak a potenciára gyakorolt hatása lehet, pozitív irányba… De nagyon állt tőle.
Igaz én nem vagyok teljesen impotens, de nem elég kitartó a merevedésem és nehéz is összehozni… 24 éves létemre.
De 18 éves koromban mindre állt és miután ittam ezt a reddbullt, megint ugyanígy funkcionált lent mint annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!