Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt már olyan hogy bevettétek a potencianövelőt a lány meg nem jött el, mit csináltatok?
Elmentem prosihoz
Merevedést nem pazarlunk el
kanos nem leszel a tablettától, hanem segít állni, kemény maradni. Pl hiába vagy csak félig begerjedve, akkor is kemény maradsz, sőt, én általában elsülés után egyből összemegyek, de ilyenkor még percekig vaskos (mondhatni nem kemény, de azért vaskos) marad. És utána a második menet is mehet relatív hamar. Máskor is kívánom a második menetet relatív hamar, viszont ott tényleg fókuszálni kell, hogy bekeményedjen.
Szóval ha pórul is jártál, csak annyira leszel kanos, mint bármikor máskor, csak lehet közben dudorodik.
"Csak azért merem leírni mert úgyse ismer senki."
Ha ennyire távol áll tőled, akkor hogy keveredtél bele egyáltalán olyan szituba, ahol sráccal szexuális dolog történhetett?
Ha nem jött el a nő?
Hazamentem és megd.gtam az asszonyt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!