5 nap munka után semmihez sincs kedvem egész nap döglök az ágyban mit tehetek?
Figyelt kérdés
Pénztáros vagyok zsinórban megyek 5-6 napot aztán 1 nap pihenő.
Ebben az 1 nap pihenőben semmi élet kedvem nincs. Az ágyból is max addig kelek fel amíg wc-re elmegyek viszont az ágyon fekvéshez sincs kedvem egyszóval minden szar minden bajom van.
Szerintem ez nem normális mi okozhatja és mit tehetek ellene?
2022. okt. 23. 17:25
1/4 anonim válasza:
Túl nagy szerepet tolt be az eletedbe a munka nem tudom mennyi szabadidőd van munkanapokon de rá kene venned magad arra h valami mást is csinálj, ha pedig a pihenő napon nincs kedved semmihez mozdulj ki otthonról ha már elmentel valahova kevesebb kedved lesz haza menni és feküdni illetve barátok vagy családtagok társasága fel tudja dobni az embert
2/4 anonim válasza:
Nekem is vannak motivalatlan időszakaim de csak kell egy elhatározás kimozdulni otthonról szinte egy szenvedés elsőre de ahogy kint vagyok egyre inkább kedvem van máshoz is (1. Válaszoló)
3/4 anonim válasza:
Normális, és nem tehetsz érte semmit, mert ilyen a világ...
4/4 anonim válasza:
EZ akkor van amikor nem szereti az ember a munkáját és csupa kín bármennyit is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!