Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sürgős! Fitymaszűkület műtét?

Sürgős! Fitymaszűkület műtét?

Figyelt kérdés

Hétfőn megyek fitymaszűkület műtétre (végre rávettem magam),

csak sajnos az orvos komoly dolokat sorolt fel, amitöl egy kicsit megijedtem.

EKG vizsgálat, vérvétel, vizelet minták kellenek!

Azt bekell vinni, ebböl mondják meg , hogy elaltatnak-e vagy csak érzéstelenítőt kapok!

Vasárnap már bekell feküdnöm, Hétfőn reggel megműtenek, és csak szerdán (!!) mehetek haza.

Télleg ilyen komoly ez a műtét? komoly válaszokat várok köszi!

2010. szept. 27. 21:21
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

...

Látom nem veszed a fáradságot, hogy rendesen elolvasd majd helyesen értelmezd a másik irományát. Ha megtetted volna, akkor nem jelentenél ki hottentottára iesmiket, amiket kijelentettél.

"Nem alapból vagyok a TKM ellen, csak abban az esetben nem, ha az illető ment7etlen, 100%-ig esetleg úgy akarja, s hogy mit végeznek el rajt'azt 100%-os bizonyossággal tudja."

EE: [10-02 19:06]

Szerintem érthető a hangnem és a stílus, az alapján, amit infóként leírsz. Nem tragikus vagyok, hanem dühös és a kettő nem ugyanaz, bár az egyik belefoly6 a másikba és retour. Vagy az orvos átbaxott, vagy te nem fogalmazol pontosan, amire bizonyíték az előző hozzászólásomban kiemelt írottaid egy része is, ami alapján fals információkat adsz a másiknak, amiből ő teljesen mást ért mint amit te le akarsz neki írni,... vagy a kettő együtt. Segítséget kértél itt, de nem pontosan, pláne nem IDŐBEN tájékoztattál a fejleményekről és azok részleteiről! Akkor mégis mit vársz???

Annak az embernek nem le7 6ékonyan segíteni, aki...

1.) _ azt nem hagyja, hogy segítsenek neki.

2.) _ nem kooperábilis.

3.) _ nem IDŐBEN hajtja végre a másik kérését, ill. nem időben cselexik.

3.) _ félrefogalmaz vagy tévesen informál.

4.) _ a szavai teljesen mást jelentenek, mint amit ő érteni vél alattuk (kommunikációs probléma vagy olvasatlanság).

5.) _ csukott szemmel jár a világban, (pillanatnyi) emóciók, kedv és kényelmi szempontok alapján, nem előrelátóan, előre megbizonyosodva, bizonytalan végkifejletet valószínűsítve tervez ill. dönt, cselexik FONTOS kérdésekben ahelyett, hogy 100% (vagy ha nem is 100, de mjuk 90-95%) biztosra menne.

Ha nem kérsz a segítségünkből, minek írsz ki ide kérdést? De most komolyan! A bátyád már megcsináltatta,... miért nem hozzá fordultál kérdéseiddel? Miért nem tőle kértél tanácsot? >:-S

Mi nem veled élünk, mint ő, nem ismerünk téged, nem tudjuk ki/mi vagy, mi van veled pontosan, ezt csak te tudod. Mi azon alapján próbálunk neked és másoknak is segíteni, amiket te vagy a többiek megosztanak velünk. Csak arra tudunk hagyatkozni, amit leközölsz velünk.

Olvasd végig még1x az egész topikodat, az összes beszélgetést, minden kommentet, többször egymás után, ahogyan azt tettük mi is és tanuld meg helyesen értelmezni. Ha ezzel megvagy... értékeld át az álláspontodat, mert míg mi itt reprezentatívan érvelünk neked, te még eddig csak hebegtél-habogtál, de egyetlen használ6ó érvet nem mondtál. >:-o

És elvileg nem lepődtél meg azon, hogy teljes lett a részlegesből... akkor mit beszéltél a korábbi kommentjeidben arról, hogy csak egy picit vágnak le? És már hogy ne legyen az ember dühös, amikor itt neked próbálna segíteni, mert előadod neki, hogy csak RKM-et szeretnél, közben meg már TKM-re készülsz??? Hogy le7 ennyire őszintétlenül hozzáállni ehhez az egészhez így??? >>:-O

Ami a fedetlenség zavarát illeti EGYES körülmetélteknél, kérdésedre válaszolva nem hinnéd, de vannak, akiket TKM-eltek, de hiába sikerült a műtét, még a végeredmény is viszonylag esztétikus, azonban zavarja őket a fedetlenség, egyeseknek pedig a műtét után hónapokkal/félévvel később is megmaradt az érzékenysége, emiatt betekerik, befáslizzák a makkjukat, vagy TLC-Your Skin Cone-t húznak rá, ami védi a felszínét a makknak pl. a boxertől/alsógatyától, emellett kenegetik gyógynövényes krémkeverékkel vagy olajjal, körömvirágos, kamillás, esetleg hámosító kenőcsökkel, Bepanthennel vagy Neogranormonnal, esetleg gyulladáscsökkentő krémekkel mint pl. a Phlogosam vagy a Tetran.

_ Le7, hogy a bátyád nem tartozik ezek közé, de vannak akik igen, és közüllük vannak akik segítséget kértek tőlem >>priviben, ők visszasírják a fitymájukat, uakkor olyanról is tudok, akiknek a szüleik az orvos rafináltságának köszön7ően mentek bele a TKM-be a gyerek akarata ellenére. Szal azt el kell ismerni, hogy Magyarországon a vallás miatt szükséges körülmetélésen kívül manapság nagyon sok helyen sumákolnak, infókat hallgatnak el, tehát vmi őszintétlenség folyik a Teljes KörülMetélések elvégzése körül.

Ahol az ember teljes tudatában van azzal, hogy PONTOSAN mi fog vele történni, és ő ezt úgy választotta ki, hogy 100%-ig tixtában volt a saját le7őségeivel, megoldási alternatívákkal, annak ellenére ÖNMAGA hozott egy olyan döntést (ÉS NEM AZ ORVOS), hogy inkább TKM-elteti magát, az engem nem zavar, ha kéri, segítek neki is a célja elérésében. Azonban a sunnyogás, infók elhallgatása engem nagyon zavar, és emiatt úgy glom joggal vagyok dühös bizonyos orvosokra, ill. bizonyos őszintétlen segélykérőkre -- többek között rád -- is.

Mielőtt esetlegesen az érzéseid által vezérelve írnál egy ércesebb hangvételű kommentet, legyél szíves és méltóztasd megtenni, amit fentebb kértem tőled, és gyakorolj némi önkritikát, mielőtt válaszolnál. Ha ebben a kérdésben ennyire éretlenül és "mind1" módjára viselkedtél ill. viselkedsz továbbra is, a barátnőddel sem azért fogtok szétmenni, mert ő eredetileg a "faxodért" szeretett volna, hanem azért, mert őszintétlenül és éretlenül viselkedsz! Ez nemcsak az én személyes tapasztalatom, Pajtás! ):-o

EE

2010. okt. 10. 17:09
 42/48 anonim ***** válasza:

NINCS olyan, hogy LE KELL VÁGNI AZ EGÉSZ fitymát, ilyen NINCS. Ismétlem, NINCS ILYEN.

Én nagyon rosszul jártam ezzel a módszerrel, hogy mindent lecsonkoltak.... de még be is írtam ide neked. Te meg levágattál magadról mindent? :(

Ennek mi értelme volt?

2010. okt. 11. 14:48
 43/48 A kérdező kommentje:

Áh, ennyi idő után ujra írok ide :D

Hát igen, régen volt a műtét és igen megérte, nembántam meg:)

köszi sziasztok :)

2011. ápr. 15. 17:55
 44/48 anonim ***** válasza:

hello

végig olvastam az egész topicot. arra lennék kíváncsi hogy így a műtét után jó sok idő elteltével mi a véleményed? nincs semmi kellemetlenség? se szex közben sem máskor? mert lehet hogy nekem is ez lesz.

2011. jún. 8. 22:31
 45/48 anonim ***** válasza:

@ Előző 22:31

Bár nem engem kérdeztél, azért megkérdezném alábbiakat, aztán ha akarsz válaszolsz, ha nem akarod nem muszáj. :-)

_ Mármint neked is fitymaszűkületed van, esetleg + rövid a féked?

_ Mennyire súlyos a helyzet?

_ Mit szeretnél? Kifejezetten a TKM-et szeretnéd, vagy jobb lenne, ha más alternatívát le7ne találni rá?

_ Urodokinál voltál már vele? Ha igen, ő mit javasolt, esetleg van is már időpontod?

_ Korod?

Üdv: EE

2011. jún. 9. 06:56
 46/48 A kérdező kommentje:

semmi bajom nincs vele, eleinte nagyon kellemetlen volt, amikor hozzáért a nadrág (ez idő alatt nemis jártam iskolába) aztán anyum vett kenöcsöt rá, amivel kenni kelett, és rendbe jött hamarosan.

mostmár semmi bajom nincs vele, 1000x higiénikusabb mint ha lenne fitymád, sexnél ugyan síkosító kell, de ez nemnagy kunszt szerintem.

ha teis egy mütét elött állsz, vágj bele, igaz, nekem azaz 1 hét még ez az egész lezajlott, majdnem belebolondultam.

de megéri, egész életen át nemlesz vele problémád!:)

ÜDV!

2011. jún. 11. 22:05
 47/48 anonim ***** válasza:

Szia !

Ne haragudj hogy irok, de én is ez előtt állok. Neked mennyi bőr maradt ? Nyugalmi helyzetben takarja még vagy félig vagy nem vagy milyen lett utána ?

T

2011. aug. 20. 04:26
 48/48 anonim válasza:
És most (így évekkel később) hogy néz ki a péniszed? Meg lehet különböztetni a többi pénisztől vagy nem?
2015. aug. 25. 03:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!