Sürgős! Fitymaszűkület műtét?
Hétfőn megyek fitymaszűkület műtétre (végre rávettem magam),
csak sajnos az orvos komoly dolokat sorolt fel, amitöl egy kicsit megijedtem.
EKG vizsgálat, vérvétel, vizelet minták kellenek!
Azt bekell vinni, ebböl mondják meg , hogy elaltatnak-e vagy csak érzéstelenítőt kapok!
Vasárnap már bekell feküdnöm, Hétfőn reggel megműtenek, és csak szerdán (!!) mehetek haza.
Télleg ilyen komoly ez a műtét? komoly válaszokat várok köszi!
Hali ismét!
Ne gondold, hogy nekem jó hecc ez, de azt sem, hogy szívesen ijesztegetek másokat, mert nem. Ha MAGADTÓL KORÁBBAN (időben) válaszoltál volna, tájékoztattál volna a részletekről, akkor ez a szitu elkerülhető lett volna, ezt csak magadnak köszönheted. 1xűen egy rózsaszín ködszerű boldog állapotot sugalltál a kommentjeidben, a részletekről pedig mélyen hallgattál.
De inkább egy intenzív ráijesztést INKÁBB köszönj magadnak MOST, mint a MŰTÉT UTÁN egy elcsexett metélést, ezzel úgy érzem, neked tettünk egy szívességet. :-)
Alig másfél hete elvoltam járni egyet az országot, és szereztem néhány idevágó sztorit is, amit -- ha érdekel -- szívesen megosztok veled később, mert roppant tanulságosak. Hogy miért? Maradjunk annyiban, hogy még sokan vannak a helyedben, akik átestek ill. át fognak esni ezen a procedúrán, és történtek érdekességek. Ezért jobb, hogy inkább mégis elmentél a dokihoz és lefixáltátok a szabályokat, sokan ezt nem teszik meg, s nem látnak a boldogságtól, aztán meg... Ha annyit sikerült elérni, hogy LEFIXÁLJÁTOK (ha kell filccel bejelölve) hogy mennyit fog leszedni a doki, és így is lesz... már megérte figyelmeztetni téged, ahogy másokat is.
Sz'al NE MOR(c)OGJÁL! :-)
Inkább örülj, hogy vannak így ismeretlenül is, akik a szívükön viselik az állapotodat! ;-)
Azt még szeretném megkérdezni, h.
_ Mely kórházban lex a műtét? (Várossal együtt)
_ Ki fog műteni?
_ Akkor most mitől meddig kell bent lenned a kórházban, mikor jö7sz haza? És végül,...
_ Mi lesz? Altatnak, vagy csak érzésteleníteni fognak!?
(...a gondolatmenetemet később befejezem, most el kell mennem...)
A megadott válaszinfókkal más sorstársaidon segí7sz a jövőben! :-) )
Sz'al CSAK FEL A FEJJEL, PAJTÁS, és NYUGI! :-)
Most esélyt ADTÁL nekünk is tudni, hogy JÓ KEZEKBE KERÜLTÉL. :-)
Üdv: EE
köszönöm Barátom , hogy segíteni próbálsz!
hát itt nemfogom leírni, de egy fiatal uriember fog!
éshát megmutatta nekem a vizsgálaton, van a makkom, és kb annak a feléig fogja levágni a bőrt, demég holnap rákérdezek, hogy hogyis lesz ez.
az elöbbi írásomért, pedig bocsi, csak nagyon megijedtem . Üdv
Hali ismét!
Nincs mit. :-)
Tudom, mi játszódik le ilyenkor benned, megértem a szitudat, és nincs harag...pláne, hogy az utam során én is szemtanúja voltam néhány kellemetlen szembesülésnek, ha úgy tetszik, a tiétekhez hasonló családi drámának, ill. magam is segítettem már másokat lelkileg felkészíteni az opusra (műtét).
Azt is tudom, hogy nem látsz más kiutat, mert az alternatív le7őségek közül megpróbáltad a fitymatornát... nem ment, uakkor nem akarsz úgy járni, mint a bátyád. :-(
Sajna... vannak családok, ahol minden generáció eddig kivette a részét a letapadás/fitymaszűkülésből, ill. egyik Egyesült Államok-béli ismerősöm is pl. mesélte, hogy náluk a családban ez a TKM-procedúra már hagyomány és a születés után szinte azonnal el is végzik, mégsem héber/iszlám vallásúak.
Azonban itt is létezik több megoldás... (nemtom, dokid ezek közül mindegyiket mesélte-é, s nem is azért, hogy most az uccsó pillanatban variáljunk, de azért elmondanám, légy tixtában a dolgokkal,) ...hiszen tudok olyanról, akinek egy bemetszés megoldotta a dilemmáját, esetleg ez kiegészülhetett egy fékátvágással/eltávolítással/lelézerezéssel. Nem alapból vagyok a TKM ellen, csak abban az esetben nem, ha az illető ment7etlen, 100%-ig esetleg úgy akarja, s hogy mit végeznek el rajt'azt 100%-os bizonyossággal tudja. Védeni márpedig a bizonytalant, informálatlant meg kell, hogy kijelent7ő legyen a műtét után, hogy...: "a bré remekel!" :-D
Ha itt nem kívánod megosztani velem válaszaidat a feltett kérdéseimre, de egyébként igen, ... akkor megoszt6nád velem plő. >>priviben. Ha akarsz beszélgetni is erről az egészről, az is megold6ó... hallottál már SkyPE-ról/MSN-ről?? :-)
Van aki él vele, van aki nem... ezt mindenki önmaga dönti el. A le7őséget mindenesetre felkínáltam, ezen tettemet eddig meg nem bántam. :-)
Ha addig nem bexélünk, sok sikert kivi az opushoz...
S műtét után legyen vki utána melletted, ne kelljen eltántorognod a buszhoz... X-D
1 kérdésem lenne? Bátyám miért szegény ?:D
Ő azt modnta, hogy ha még nemlenne fitymaszűkülete, akkoris simán megcsináltatná, mert sokkal higiénikusabb, illetve jobb a nemi élet!
Hali ismét!
Adnék én címet, ha kéred, s lenne >>privid. De nyilvánosan a címemet nem adnám meg itt... \:-T
Nekem azonban van >>privi lent az időkód alatt jobbra, nem másért, pont azért javasoltam, írj rám bátran, benne a címed, most fent vagyok, s rá is érek csevegni véled. :-)
A bátyádról nem én mtam azt, hogy "szegény"... ha örül a végeredménynek, akkor jó, hisz már "nagylegény"... Éli az életét, s mint mtad: ő ezzel kapcsolatban elégedett. Nem hinném, h. félteni kéne őt, a maga módján képes a dolgokat reálisan értékelni, amint le7. :-)
Huh, most hívtuk fel a dokit, nem délre, hanem késö délután is elég menni!
Hétfőn megműtenek, és kedden már itthonvagyok! :)
Azt gtam, bár az továbbra sem világos, hogy mi miatt kell befeküdnöd, és miért csak másnap me7sz haza?
Mindenesetre a késő du.-t az én is vszínűbbnek tartottam.
Ha addig akarsz beszélgetni, eddig még nem érkezett semmi, én meg másképp nem tudlak elérni. Nyilvánosan az MSN-címemet nem adom, de azt itt neked sem ajánlom... ezért mondtam az időkód alatti >>privit... Ha tényleg szeretnél csevegni, klikk rá, s ott írd meg azt,...vili? :-o
Kedves kérdező.... sok ember, akinek szűkülete volt, ahhoz hasonlítja az utána - szerencsére - jól sikerült körülmetélését.
De ez nem jó hozzáállás, nem jó tanácsadók ők, hidd el nekem.
Ha ugyanis rosszul sikerül a műtét - 5ből egy kb - akkor azt nem fogja neked senki elújságolni, nem fog vele dicsekedni és nem mondja azt, hogy ezt amúgy is megcsinálta volna, akármi van.
Nem véletlen, hogy odanőtt az a bőrdarab, akinek meg előtte évekig volt használhatatlan és minden merevedésnél fájó pénisze, annak nem hiszem, hogy számít a véleménye, hiszen azután BÁRMI JOBB, már bocsánat...
Az, ha elrontják és nem lehet helyrehozni - ahogy esetemben ez van - akkor minden okoskodásnak megszűnik az értelme... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!